KAMPUNGKU

sudah sekian lama aku tidak pulang ke kampung bertemu atuk dan nenek ku..oh! sangat tidak ku sangat sudah 3 tahun aku tidak pulang ke kampung..aku ini seorang cucu yang sangat kejam!adoyai berdrama plak..hehe


so let us con't with the stories!
SOAL & JAWAB

Dimanakah kampung anda?
kampungku terletak dia TERENGGANU iaitu di daerah JERTEH sempadan dengan KELANTAN
(sebab itu lah aku boleh speaking loghat klate)

Bilakah anda pulang ke kampung?
setelah sekian lama aku tidak pulang,maka pada 1 AUGUST 2009, aku telah pulang ke kampung dengan perasaan yang biasa-biasa sahaja


Balik ke kampung bersama siapa?
aku pulang ke kampung bersama ibu serta dua orang adik kesayangan ku EIWAN & YEH


PUAN SITI MARIAM merangkap pemandu F1 ku ^_^


aku dan 2 orang adikadikku yang SENGAL lagi MERENG


Mengapa tiba-tiba pulang ke kampung?
kepulangan ku ke kampung adalah secara tiba-tiba dan tidak di rancang oleh mana-mana pihak pun, aku sebenarnya menemani ibuku pulang ke kampung untuk bertemu sedar maranya,so aku pun join la dengan selamba. secara kebetulan pula time tu aku sedang cuti sem so dengan senang hati aku katakan YA! balik kampung.

Berapa hari balik ke kampung?
aku balik ke kampung tidaklah bergitu lama,hanya untuk 1 HARI 1 MALAM sahaja

Apa perasaan anda bila pulang ke kampung setelah sekian lama anda tidak pulang?
biasa-biasa je perasaan aku bila pulang ke kampung, xder langsung perasaan excited,yang aku tau aku balik ke kampung just untuk berjalan-jalan makan angin ^_^ATUK & NENEK (ada macam muka aku tak?)Selain dari kampung,ke mana lagi tempat yang kamu lawati?
mestilah ada! kita orang singgah ke dungun,kuala terengganu, kuala ibai, TANJUNG JARA, marang dan yang paling best adalah di KELANTAN iaitu WAKAF CHE YEH! hehehe..sangat seronok yea disana kerana kita boleh shopping sepuas hati kita kerana harga di wakaf che yeh memag gila-gila murah, gerai-gerai serta kedai-kedai disana akan dibuka dari jam 12.00 tengahari sehingga 2.00 pagi. SANGAT BEST LAH!

Aku dan jugak adikku yang ke-5 (eiwan) di TANJUNG JARAMS. BANANA : aku sangat sedih sebab xdapat nak join kawanku si QODOQ ke pulau tioman,tetapi hati ku terubat apabila dapat berjalan ke terengganu dan kelantan, CUTI-CUTI MALAYSIA bersama keluarga memang best sebab semuanya di payung oleh ibuku..hehe..so kawan-kawan akhir kata "mari bercuti didalam Malaysia!"