Akhirnya Bulan Ramadhan 2009
KEDUA
aku nak mohon maaf dari hujung kaki ke hujung kepala jika aku ada buat banyak kesilapan pada kawan-kawan aku x kira yang baru aku kenali atau sudah lama aku kenali..bhahaha..serius aku IKHLAS ni weh!


KETIGA
akhirnya aku post jugak new entry ini yang sepatutnya wajib di postkan pada minggu lepas tetapi aku sangat BUZY so aku terpaksa tangguhkan entry aku yang terakhir untuk BULAN RAMADHAN ini dan di postkan pada harini..
KEEMPAT
ni adalah cerita tentang PUASA KE-24..woh! sekarang baru aku post..
mintak maaf ek..waa..sangat la bz skang nie...

so ceritanya SIMPLE je..macam biasa la..anda ingat lagikah post saya yang bertajuk PUASA KE-21?? hah..time tu aku kuar berbuka dengan budak kelas C so puasa ke-24 nie pula aku berbuka dengan budak-budak kelas aku yang sanagt SPORTING + SEMPOI + GILA macam aku iaitu bebudak KELAS B!!

aku malas nak citer panjang-panjang..so aku rasa kalau korg tengok gambar nie maybe korg boleh paham sendiri kot jalan cerita dia..hahaha..

Suasana Makan-makan berbuka
Suasana Makan-makan berbuka

Suasana Makan-makan berbukaSuasana Makan-makan berbuka
Suasana Makan-makan berbuka

Suasana Makan-makan berbuka
Suasana Makan-makan berbuka
Telur dadarku =)
Tomyam kegemaranku
Suasana KaraokeSuasana KaraokeSuasana Karaoke
Suasana Karaoke
Suasana Karaoke
Suasana Karaoke


Suasana KaraokeSuasana Karaoke

Suasana Karaoke
MS.BANANA :
sekian sahaja cerita aku untuk BULAN RAMADHAN TAHUN 2009 ini..so..selepas ini kehidupan akan kembali seperti normal..and FYI aku punya badan makin TEMBAM tau walaupun puasa..hampeh punya enna! hahaha..


so akhir kata
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAIR DAN BATIN!!

0 love bananas! nyuumyy: