Colours Of Union Night

Seperti biasa setiap fakulti mesti akan mengadakan majlis makan malam atau dalam bahasa omputihnya DINNER pada setiap semester

BUSINESS SOCIETY biasanya akan memberi tugasan untuk meng-ORGANIZE kan dinner kepada student-student PART 4 ataupun dalam bahasa JAWAnya budak-budak semester 4

FYI : BUSINESS SOCIETY ini terdiri daripada student dan lecturer dari course BANKING dan juga GENERAL business study

Detail EVENT
Date : 7th October 2009
Venua : Multipurpose Hall UiTM Pahang
Theme : Colours Of Union (dalam bahasa senangnya adalah 1 MALAYSIA)


So..pada 6 OCTOBER 2009, kami sebagai pelajar semester 4 fakulti business telah BERSATU HATI menghias dewan serta mencantikkan dewan dengan apa cara sekali pun..hasilnya SANGAT MEMUASKAN!

Ceritanya sebenarnya tentang dinner bukan persiapan sebelum dinner OK!
Sila lihat dibawah untuk KETERANGAN lanjut ^_^



ini sebelum pergi ke dinner
FYI : aku pakai baju kawin mak aku masa muda-muda tau..how sweet =)




keadaan dewan yang kecoh setelah dipenuhi orang




dari kiri : MAR, NAIMAH, DAYU, ENNA & FATIN yang blurrr


ini adalah bebeudak GROUP aku yang obviously gila CAMERA semuanya


dari KANAN : ADAM, BAI, FAIZ & ENNA yang gelojoh =P


aku da macam makcik kepoh nak NAIK PELAMIN siram air mawar je
hahahaha


wanita-wanita UMNO
KEH3...


gila PENTAS betul time nie..padahal dinner x abis lagi



ini sebelum balik..kiteorang ber-POSING dan posing lagi



dan lagi....



dan lagi....
sebelah kananku adalah BAI
dan kiriku adalah ANAS
mereka sahabat kecilku (orang kampung aku weh! senang citer)


ini adalah keadaan yang kecoh semasa PULANG dari dinner
still sempat bergambar (kan aku da kata budak klass aku nie gila camera..hahaha)







MS.BANANA : so rakan-rakan..inilah gambar-gambar n serba sedikit suasana yang aku dapat ceritakan pada korg..FYI again..dinner yang kami handle ni la paling MELETOP tau!! thumb up for PART 4 student of BUSINESS SOCIETY




2 love bananas! nyuumyy:

NIMI said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

memang full of color..suka!suka!suka!
tak sbr nak masuk U untuk event2 mcam ni..ahahhaha!
ko sukalah kan sebab dapat makan

Ms.Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

yes..ur rite..
makan lagi best
hahhaa