The Last Night At Block K

today is SUNDAY NIGHT

sangat sedih dan memilukan sebab ini merupakan MALAM TERAKHIR aku kat sini
tidur kat atas katil yang x berapa EMPUK tp lena
and then study kat meja study sampai 2,3,4 pagi pastu pagi besok jawab exam terus BLANK..

we have to face the same things at the END of every semester
errrghh! will miss those thing really bad!

sepatutnya sekarang ni waktu aku study sebab besok i'll face my last paper which is
FUNDAMENTAL OF IT TECHNOLOGY
tp tengok la..!
kebanyakkan penginap asrama ini akan mula mengemas barang dan akan lupa terus pada study mereka termasuk aku ^_^

every sem memang macamni..haha..
tipu la kalau korg x pernah rasa..

so here i've some pictures that i want to show to u guys after i kemas bilik i yang sememangnya da kemas..hahaha..oh! so PERASAN!






sebelum kemas bilik..aku basuh baju dulu..4helai je..
hahaha..
so no more KAIN KOTOR yang x dibasuh..semuanya sudah bersih dibasuh dan dilipat =)





ini la suasana WARDROBE aku yang x semegah mana..tp disini kita dapat lihat..barang-barang aku siap di-PACKING kecuali baju kurung yang purple tu sebab baju tu aku nak pakai p exam besok..hehehe





ini pula adalah MEJA STUDY aku yang sememangnya kat sini la tempat aku MENTELAAH..dan kat sini juga la tempat aku buat TAIK MATA (konon tertidur masa study) =P






dan ini pula sudah semestinya KATIL aku yang amat aku suka sebab cadar dia cantik! ^_^
hahaha..kat sini juga la tempat aku tengok MOVIE..tempat aku ONLINE...tempat aku STUDY dan sudah tentu tempat aku buat MIMPI..hehehe..





dan selepas bilik-bilik diblok ini sudah siap dikemas...semestinya TONG SAMPAH akan memjadi MANGSA KEADAAN..lihat saja la gambar diatas...ada orang buang SELIPAR la..ada yang buang DVD la..macam-macam kan?? kah3..sangat kelakar!








dan ini merupakan item terakhir yang aku BORONG sem nie..
so LADIES! errghh..nak buat macamne..warna ni je yg ada..
lagipun RM 10 je beb!
hahahaha




semester ini aku rasa macam best sangat..sebab sem nie adalah sem yang aku banyak SPEND TIME with my classmate and my batch..so many memories this sem tau x kome!! perkara yang x boleh dilupakan adalah :
aku pergi CHERATING ngan budak2 pompuan kelas aku
then pergi KARAOKE with my classmate
and the best thing EVER HAPPEN is arrange DINNER sama2 with all PART 4 business student..
so sangat best la sem nie!!






MS.BANANA : setahun je lagi aku kat cni..sumpah aku akan rindu segala KENANGAN yang pernah aku alami kat sini..I LOVE YOU GUYS! xoxo



1 love bananas! nyuumyy:

NIMI said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

alololo cedey sangat erkk..
takpe takpee!!!
prepare datang ipoh weyhh...