Go Go Banana!


Yeaaahh!!


PERTAMA KALInya aku bersungguh-sungguh dan beria-ia untuk mencapai azam baru aku..
hahaha
mana x nya..aku x sabar nak rasa badan KURUS macam orang lain


selalunya MATA ni duk USHAR je kat budak-budak yang ada badan TIP TOP
Perrghh! gila DENGKI korg tau x..


dengki itu adalah satu amalan yang KURANG sihat kan
so dari aku dengki-dengki yang bebudak yang badan kurus-kurus nie.
lebih baik aku USAHA sendiri untuk dapatkan badan macam DEPA..cewahh!
betul la kan??
hahaha


so I REALLY NEED SUPPORT from my family, besties and friends to make it success!!
hahahaha (suka macam setan! )


so tanpa melengah masa da MENGUMPUL lemak dengan lebih banyak
aku sudah pun START ber JOGGING!
hah..macam bagus je kan.


so ini adalah detail-detail aktiviti :

waktu  : setiap pukul 5.45 petang
hari  : dari ISNIN-SABTU
cuti : kami akan bercuti dari berjogging setiap hari selasa dan juga ahad..hehehe
pakaian : seluar track dan ape-ape baju yang bersesuaian
kasut : ADIDAS bundle..hahaha
cost : tiada cost peyelengaraan..bhahaha




DAN


ini pula adalah gambar-gambar yang sempat kami POSING dan SNAP sewaktu berjogging..
berjogging sambil MENCAPAP..
ok la kan!
hahahaha



ini adalah PARTNER aku
nama dia SIMA
everybody..say HELLO to sima!!







ni adalah tujuan utama kami..kami akan memanjat TANGKI AIR ini setaip hari supaya kaki kami kurus
kaki je yang kurus tp badan x..bhahaha




gila penat! SUMPAH!




CIK BANANA : amacam?? macam bagus kan aku tahun ni..hahaha.
aku harap sangat badan aku cantik
maybe dalam SETAHUN baru nampak perubahan kot!
INSYAALLAH

4 love bananas! nyuumyy:

ainee cumi2 said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

hi sima!
hehehehe..

yeah!yeah!u can do it..
alah kalau ko nak senang bila ko dapat PTPTN tu ko trs je pergi slimming centre..
ahahahha!then ko maintainkan lah kurus dengan joging..
aku pun nak kurus weyh tapi sumpah takde masa nak gi jogging..
kalau ko berjaya kurus aku belanja ko bulu mata palsu..ada kaitan?

Ms.Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

bulu mata palsu??
oh no!!
haram tau aini pakai bulu mata palsu!
hesh..

peh..aku tinggal sem depan je lagi.
malas aku nak membazir duit ptptn semata2 nak kurus.
kalau menjadi ok la kan.
kalau x menjadi??
burn macam tu je duit

ainee cumi2 said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

haram ehh?
tapi boleh cabut cabut maaaa...
eee maknyanya org yg pakai bulu mata palsu pakai tudung then kutbah sana sini frop org tak pakai tudung tu pun tak betul r..yes!ada point..trimas enna..heheheh!

mana ada burn..surely berhasil punya kalau ko ikut petua dia

Ms.Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

yea ainee!
HARAM kalau kita pakai bulu mata palsu..
sama macam kalau kita pakai ramnut palsu la
ada point?? kau nak bahan sape nie??
gossip..gossip