Shawls Tahun Baru

Okey!


aku nie suka pakai SHAWLS 
tetiba plakkan..hahaha

ni bukan sebab terpengaruh dengan YUNA!
no.no.no

tapi aku memang suka pakai SELENDANG
xder kena mengena dengan si yuna tu


so TADI aku baru je melayari blog FAV aku tau
iaitu blog EDAST BOUTIQUE!
sumpah CANTIK-CANTIK barang-barang kat butik nie tau
aku da lama menjadi pelanggannya..cewahhh..


so USHAR punya ushar..
TETIBA!
aku ternampak la shawls yang cun-cun dan COMEL-COMEL warnanya
dengan tanpa lengah lagi aku terus made an ORDER
hahaha..


korg mesti nak tgkkan corak shawls yang baru aku order tu
hahaha


SO


ini lah shawls-shawls yang aku baru je order JUST NOW





 
 
 



SO..apa pendapat korg??
CANTIKKAH??
hahaha

6 love bananas! nyuumyy:

The Gadis Qodoq said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

weh! banyaknya kau order. mengamuk sakan. hahaha. tapi memang lawa weh.

ainee cumi2 said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

cantik!cantik!
ko bilanya nak pakai shawls yang aku bagi tu?

Ms.Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

qodoq : bukan mengamuk tapi lepas geram
lawa-lawa kot shawls!! hesh

Ms.Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

ainee : aku da pakai da..
nnt aku upload gambar ek
duk worry

Qodoq said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

ah-ha. memang lawa. kakak aku tengok blog tu pun macam nak gila dah.

Ms.Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

qodoq : kakak kau tgk blog tu pun da nak gila.
apatah lagi aku nie haha
sawan terus da aku nie