AJL = Illumination Freemason!


Ya Allah!!
anda pasti terkejut dengan video ini
Sebenarnya sudah lama FREEMASON bertapak di MALAYSIA!!
bukalah mata wahai ISLAM dimalaysia
sedar-sedarkan diri anda!!



Now!
i'm angry! i'm scared! so ANNOYING!!
jahanam YAHUDI!!
DUHHH =,="


4 love bananas! nyuumyy:

Atilia said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

beb,aku da lame tau psl bnde ni tp tak ksampaian nk cter psl aku dpt bnde ni dlm bntuk video cd. ade skumpulan muslim buat research. mmg sgt menakutkan

Ainna Jalil said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

serious yunk?? share lah!! jgn simpan sorg2..
ilmu tuh! haha

Ainee Cumi said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

alah kan ke aku dah suruh ko tengok kat belog aku. aku ada tempek weyh! tengok kat youtube..type the arrivals..memang sangat best tengok..

btw, amy search yang dah naik haji tu pun buat benda mata satu tu..dia da naik haji semua tapi still tak tau benda benda macam ni..main bantai je buat..haish! hidup kat dunia tapi tak nak kaji apa itu islam semua.. siapa nak menjatuhkan islam..ruginya kan sayang?

tapi video yg ko tempek ni, kang aku nk tgk..
link yg konisak bagi tu mmg buat jiwa aku meracau..aku ingatkan apa yang sedih, jahat yer kowang..terkejut aku tau! nasib baik tak mati..ahahahhaha!

ok, panjangnya aku bebel..nampak sgt tak sbr nak jumpa lepas tu cakap banyak banyak

Ainna Jalil said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

the arrivals tu da lama aku khatam babe
skang aku ngah tgk yg kat malaysia punya
aduh..macam2 upenya..x sangka betul =,="

aku pun terkejut gila vavi weh!!
nasib baik aku bukan new tab
aku just dengar sore je x tgk pun vid tu
tp terkejut gak la kan
sial tul..hahaha