Announcement for Contest I Love ICT


Assalamualaikum
and a very GOOD NIGHT 
to all readers, bloggers, stalkers, anons, strangers, friends
and
to my PARTICIPANTS!

i just want to announce here who will be the judges for my LOVELY contest
and
there are






tadaaaa!!


my STRONG, MORON, CRAZY and HANDSOME heroes!
sila beri tepukan untuk mereka!!
hooyeh hooyeh
\(^.^)/
mereka adalah hero-hero KESAYANGAN enna dunia dan akhirat


untuk kesempatan ini, enna nak buat ucapan sikit to my heroes

thanks a lot cos WILLING to be my judges, aku sayang mu orang semua
contest ni ditutup pada 10th November 2010, so sempatlah kalau nak tunggu uda balik dari KEDAH
mu orang judges ELOK-ELOK eh nanti
jangan mu orang BIAS plak! mentang-mentang GIRL to LAWA cantik JELITA
mu orang nak bagi dia menang
ohh no no way!
jangan BIROH sangat eh abang-abang dan adik-adikku :P






P/S : mari join contest ni ramai-ramai weh!

14 love bananas! nyuumyy:

Anitadahahs said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

ayakk!
the judges sgt hebat dan mantoppp la..
takutttt~hihi

Nita belum join lagi, sbb tade pic yg best..so how?

Al said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

tgk muke judge sume tkot plak nk join kontes

haha

hamzah ian said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

fuhyooo.. taf

Ms_EIDA said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

hye judges ... =)

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@ANITA : ala..ala..nnt enna buat kontest baru eh yang cik nita bleh join, isk! ngada je dia x bleh join. saja lah tu, takut menang yea..haha

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@AL : muka judges mmg garang tapi kelakar..sumpah x tipu! haha

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@HAMZAH : mereka tuff dan boncit! haha

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@EIDA : ehem..ehem..cam nak tarik perhatian jeh tu..kekeh!

Fara said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

Wahh..sihat2 belaka dan ganteng2 judges contest mu nih enna..berbaloi2..hiii..

ain kadir said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

gerun seyh tengok jugdes niyh..hahah..
judge betol2 yer..mata xmao rambang2,,hakhakk..

Cik Gadis said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

ala yunkkkk..
tatau pun mu wat contest??
nak masuk pun tatau cmne sb ICT an..
huhuhu

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@FARA : yea..mereka sgt sihat dan kuat..hahaha

@AIN : nampak x dorg senyum tuh? diorg ni pantang nampak pompuan, laki lah katakan..hahatapi no worries, diorg x bias punya

@KONI : haiyak! aku pun buat contest gok, hok aloh dia ni..haha..kalau kau ada pic kat ict, moh la join yayunk!

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

hahaahah , ok ok. zama x lawa , so ade chance menang ! :D

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@ZAMA : peluang anda utk menang sgt cerah! haha