Big Mac Satu!

HOMAIGOD!!
tadi lagu JAZZ berdendang dalam perut tapi skang dah tukar jadi HARD METAL
lapar~
nak makan, nak makan!!
ibu!!

thanks to SYUSYE jugak
sebab buat enna jadi MAKIN lapar!
apa syusue dah buat??
haha
okay okay!
sila lihat bawah
see see!!
she just mention bout MC'D burger
BLACK PAPER MCCHIKEN DULEX plak tuh!!
huaaa..
sumpah terliur habisssss


MAKA
dengan itu
can anyone treat me that?
kalau tanak bagi mcchiken dulex pun takpe
tapi bleh tak kasi enna
ini!!
yea!
BIG MAC!!
nak satu nak dua nak tiga
nak banyak-banyak plissshhh!!
i LOVE big mac!
huaaaarggghh
sumpah enna dah gila nih :P
tapi
kan lagi best kalau enna dapat big mac
BeeeeeeSAR punya
camni
sumpah perut bukan je nampak cam ULAR SAWA
malah
dah macam orang pregnant 9 bulan!!
huaaaaa
nak nak!!
enna tak kesah
asalkan big mac!!








till then,
minta maaf kalau enna TERENCAT sikit harini :P


6 love bananas! nyuumyy:

syusye said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

wooooooooooooooooo...
xsangka plak wat enna begitu lapar..he he he..
xpe nti ade mse g mkn big mac bsar 2 yea... =)

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

huaaaaa!!!
mmg lapar sebab dari pagi x makan.
skang kat dapur dah
nagha masak nasi goreng
hahaha

Anitadahahs said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

ahahaha
mmg agak terencat la cik banana uiii kalao nak over big mac tu!!

misi diet anda gagal:D
tettt...

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

huaaaaaghhh!!
mana gagal lagi!
ini gambar aja bukan betul-betul
hanya hasrat dihati..haha

Fa-zlyn said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

tgk entry enna big-mac-satu..trus Fa rs lapa sgt2..
nk bl xleh jauh..huhuhu (T_T)...
lapa la enna...
jom mkn maggi..hehe

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@FAZLYN : maggi??? waaahhhh sy mengidam!!
nak nak..sila masak 2 peket boleh??