Dean is Glory


HOMAIGOD!
can believe it
saya sudah berada diakhir zaman DIPLOMA saya
tidaaakkk!!
pejam pelik pejam pelik
3 tahun sudah enna kat hutan simpan JENGKA yang permai ini
ohhhh!
sangat sedih :(

and

yesterday was my LAST and ever dinner kat UiTM dihatiku ini
mujur semalam sempat makan banyak-banyak
^.^
terima kasih atas nasi HUJAN panas yang deliciiiioooss itu
sangat terharu..
woowooo~



inilah dinner yang enna ATTEND semalam
sangat PROTOCOL okay!
sebab MB pahang ada turut menyertai dinner kami
sumpah tensi!! -,-"



Okay!
dah tamao bebel pasal MB
lets us continue with the story
anyways this is my first time received the DEAN award
ohhh!!
terharu sangat-sangat
x sia-sia usaha titik peluh ketiak STUDY siang malam pagi petang
akhirnya BERBALOI juge
Alhamdulillah
thank you ALLAH for this opportunity :)




PRESENTING

to all my COLLEAGUES :
Hope our friendship will never END
seronok, sayu, pilu rasanya bila kita semua kena berpisah
to many experiances, to many things we had gain together
gaduh baik gaduh baik itu pekara biasa
kalau tak xder benda tu semua mesti kita xder KENANGAN nak di kenang-kenangkan
ohhhh!!
i will miss you a lots after this
sobbing~ :(
  



and

to you MY BELOVED MOTHER :
Ibu! enna dah buat ibu BANGGA
ibu suka x?
mesti ibu nangis-nangis kan?
ini untuk ibu juga. jangan nangis-nangis okay
senyum pleaseee :)
i LOVE to be your only daughter
and i love to have you as my mother
I LOVE YOU IBU!




here is the DOOR GIFT of the event
i love towel!
thank you, thank you :)




huaaaa
i'm ENNA BANANA!! raaawrrrr
saja je inteprem gambar COMEL ini
enna comel kan kan?
sila setuju dengan saya! :P
hahaha



till then,
have a nice day peeps!



Love,
Enna :)

8 love bananas! nyuumyy:

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

yg last sekali tu best , elok je pisang same kaler dgn baju, ahha

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

kebetulan lah zama, x expect plak pisang jadi dia punya desert..haha

misz FaTiN said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

congrat.. ^_^
make ur mother proud with u always..

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

thank MISS FATIN :)

Umie Nadhirah said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

Congrat sebab dapat pisang..HAHA!

Awak amik diploma ape ek?

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@UMI NADHIRAH
ala...pisang tuh dah abis dah kena telan tau
x bleh simpan lama2 pun..wuuwuu :(
saya amik dip bsns study saja..teheee~

Gayahspears said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

enna... tahniah ya..
gayah tak tahan tgk gmbo enna dgn pisang tu.. patot la nama pon enna banana..huhu

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

thank you!
kebetulan je awak.
pisanglah peneman hidupku
cecewah! :P