Kuantan to Jengka

Hi!
i'm ENNA BANANA!
keh keh keh

well..SELAMAT PAGI to all bloggers
its already 1.33 am
waah waahh
segar-segar je MATA semua blogger harini yea!
bagus bagus
ni yang enna suka ni :)

ALHAMDULILLAH
enna dah selamat sampai kampus KELAPA SAWIT ini dengan selamatnya
bapak laju kot bas tu pecut!!
sumpah seram jeh -,-"
and also
i would like to thank to DRIVER BUS yang hensem itu sebab berjaya sampai ke destinasi dengan selamat
walaupun laju + pakcik pasang video WRESTLING dalam bas
i don't mind!
sebab pakcik cool jeh bawak bas
thank you tau PAKCIK!

BEFORE we all naik bas
kami bersiar-siar dulu di bandar KUANTAN yang comel ini
even ME, MYSELF & I orang kuantan
tapi enna jarang sangat sangat dan sangat keluar bandar
enna budak baik tau
asyik duk rumah saje ^.^




PRESENTING
me and NORITAH 
at EAST COAST MALL
nothing special here
kami jalan-jalan saje sampai LENGUH urat-urat sendi
huaaaaa
but i don't mind either
sebab sambil berjalan boleh amik GAMBAR yang comel-comel
kan kan kan?
*wink wink*


gambar ini amat PELIK
sebab kami amat LAPAR!!
we need to eat so that we can gain back our ENERGY untuk merewang lagi
mana kedai makan!!
nak yang MURAH plisssshhh




taaadaaaa
HOT & ROLL
menjadi pilihan kami
macam-macam ada kat sini tau
ada SAVOURY PARATHA
ada SAVOURY CRISPY
ada SWEET PARATHA
ada SWEET CRISPY
comel comel jeh nama makanan dia tau!
disebabkan semua nama menu macam comel dan sebab
therefore me and ita order the BLACK PAPPER BEEF SAVOURY PARATHA
as pengalas perut yang mangada-gada ini

muka HAPPY tunggu makanan siap :)


Ohh Ohh
jemput makan yea semua
kalau nak sikit
amiklah yang ita punya
enna tanak KONGSI okay!
tamak tamak
haha ^.^




and
disamping i've meet with my BELOVED old skool friend

waahh!
sangat TERUJA ini time okay!
sebab masing-masing dah lama x jumpa
baju BIRU belang tu nama dia ATILIA
yang si kecik tu nama dia AMY
kami berkawan sudah lama okay!
from KINDERGARTEN till now
almost up to 15 years sudah tau kami berkawan!
oohh ohhh
really love u girls!
muahhx muahhhxx




 LASTLY
akhirnya naik bas jugak kami berdua
Alhamdulillah dah selamat sampai pun sekarang ^.^





P/S : today was my tiredness and happiness day ever :)



9 love bananas! nyuumyy:

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

enna org kuantan ? OMGGGGGGGGGGGG ,tinggal mana?

Kolat said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

bas sri jengka ade aircond dah ke skang ni?? lme dah tak nek bas tuu..huuhu

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@ZAMA : enna duk bukit galing kem
zama orang kuantan gak ke??? OH MY!!!

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@KOLAT : bas dah ada air-cond dah, bas express pun ada ^.^ sangat bagus tapi services still haprak

Gayahspears said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

hahaha.. xley blah bila muke Enna kelaparan.... so funny..
bila da kenyg lak... so sweett..
*wink*wink*... hihi

Ms_EIDA said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

jengka?
kg hubby Eida lol ~~~

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@GAYAH : enna mmg suka buat muka buruk haha, sampai kawan-kawan pun marah, adesss..nilah perangai buruk enna :P


@MS EIDA : kgnya kat mana? boleh jejalan :)

Fia said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

rindu gile nak lepak dan makan kat hot and roll kuantan.wuuu

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@FIA : jom nnt kita lepak sana sama-sama nak?