Sketch!


Awwww
harini enna terasa diri ini COMEL jeh
kenapa kenapa?
sebab enna ada jumpa satu APPLICATION yang sumpah best!
kat facebook MRA TURA

korang boleh main-main SKETCH muka korang yang tak berapa comel
tetiba jadi cam WOOOOHH!
comel, cantik, hensem, kacak sungguh muka awak-awak semua
bila gambar nih dah siap ^.^
rasa macam TAK percaya nih muka sendiri :P





cantikkan bila dah sketch?
sila setuju!!!
haha :P






I LOOOIKEE this application!
comel jeh ^.^
mana yang tak pernah try tuh
jom jom try :)


9 love bananas! nyuumyy:

MissyNursy ♥ said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

awak mmg comel pun la without skecthing! :)

MissyNursy ♥ said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

awak mmg comel pun la without sketching! :)

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@NUSRY : awwwww..jgn la puji, malu i tau ^.^

jambz- said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

siriyes gempak. keh keh.

gua mahu cuba lah.

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@JAMBZ : kamu harus cuba sekarang!!! haha

haszuraidah ishak said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

wahhh..comel lah..makin comel gitew..ahaks..takleh jadi nih..akak pon nak makin chomel gaks..hihihi

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@KAK HAS : sila buat sekarang! jom lawan sapa paling comel. kakakakah :P

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

smart gile sketch tu !

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@ZAMA : lagi zmart kalau zama pun buat :)