Tutorial Follower


GOOD MORNING!
 to all readers
:)
pagi ni Enna macam HAPPY semacam
tak tahu la kenapa
BUANG TEBIAT agaknya -,-"
LOL!

i would like to say my SORRY again
for the those who want to be my FOLLOWERS tapi tak tahu nak follow camne
sebab Enna punya blog xder button FOLLOW
sorry guys!

Enna memang sengaja tak nak letak sebab
i don't like to show how much followers i have
sepuluh ke, seratus ke, seribu ke ataupun sejuta
still
i don't like to show it
biarlah RAHSIA
cecewah! :D

Okay.okay!
so dengan ini saya akan tunjukkan TUTORIAL camne nak jadi my followers
ini ditujukan KHAS untuk siapa-siapa yang tak tahu lah yea
suka x suka x?
berikan tepukan pada diri sendiri
yeaaayyy
\(^.^)/





1st STEP

pergi your DASHBOARD
then nampak x button ADD tuh?
tekan saja button itu dengan yakin
yeaaaa..begitu! :)




2nd STEP
then just put the URL link yang kamu nak follow tuh
e.g : www.enna-banana.blogspot.com
then click NEXT button




3rd STEP

you can decide whether want to be OFFICIAL follower or STALKER
kalau nak jadi stalker TERBAIK
kamu tekan saja FOLLOW ANONYMOUSLY tuh
best kan?
hihi
tapi setakat ni Enna belum pernah lagi lah jadi anonoymous follower tuh
rasa cam tak best jeh
kan kan?





till then,
have a nice day!

2 love bananas! nyuumyy:

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

dah berjaya pun follow enna semalam lagi :D

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

ramai jugak yang tanya enna camne nak follow blog nih sebab xder button tuh,
enna plak yang pening nak menjawab, salah enna jugakkan, sapa suh bongok sangat x letak button tuh,
hahaha..enna,enna