2nd Challenge


Day 2 :
the meaning behind your BLOG name?



i put BANANA'S STORIES as my blog name
cos that BANANA'S name officially mine!
haha :D
my friends LOVE to call me ENNA BANANA at school
ya! SECONDARY school
they said my name ENNA is very suitable and match well if they put BANANA after that
cissss!
so until NOW i'm still using that nick name as my name
and use it too as my blog name
and will use it FOREVER and ever
no biggie ^.^
banana's will presenting and SHOWS myself to the public eyes
that how FUNNY i am, how emotional i am and what so ever

thats the reason why i choose
BANANA'S STORIES as my blog name
how about yours?
tell me!
^.^


31 love bananas! nyuumyy:

tqaAwesome said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

alaa ni contest ke saje2?
haha
mcam best.
nak buat gakkk ^__^

zianazone said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

ohhh ada entry pasal nama blog rupanya ekk patut lah pun..knapa nama blog saya zianazone ekk..

hahaha gini cite nya..dlu time2 sekolah menengah..masa tu kan ziana zain tengah top top meletop2 gila..so time tu jugak saya baru blajor buat blog ni...dok pikir lah apa nama nak guna ekk..nak guna nama sendiri..tapi tanak lah..kekonon nak rahsia lah tu..lepas tu pikir punya pikir..saya letak lah zianazone hahaha sampai lah hari ni..nak tukar link macam sayang plak..sebab buat blog tu dah lama...sejak tahun 2006 lagi (tapi nuffnang tu baru 2 atau 3 bulan jer saya buat..huhuhu rugi jer kan)

tapi tak pa lah..gasak lah..buat blog pun suka2..nak sharing is caring..dan kumpul ramai kawan blog gak...so itu jer tadaaa ni arr cite d sebalik nama blog tu...n bleh panggil appleijo gak..hehehe macam tamak jer guna 2 nama..tapi lantak arr.. wekkk2 :P

James Buns said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

Gua mcm biasa la.

BANGGA dengan NAMA sendiri.

biarpn penulisan lucah.

GUA tetap pamerkan nama gua.

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@TQA : ni saje2 jeh syg, kalau awk nak buat, awak boleh buat :)

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@ZIANA : awwww..zianazone! meletop gitu nama blog awak tau!
yea betul!
sharing is caring
kita boleh tulis ape jeh dalam blog tuh.
waahh! awak pun men nuffnag? enna tak berminat pun nak main
sebab ntah la..enna pun tak tahu..uhu

neway darling, nice to meet u :)

budakkecik said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

terkejut bila awk tanya dekat shoutmix apa ada di sebalik nama blog saya...igtkan saya ada wat org sakit hati ka apa...hehehe.

anyway, bagus sharing pasal blog kamu nih. slmt hari raya aidil adha.

little cart00n said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

elie fibresz..
elie diambil dari nama sendri,means pemberian..dan fibresz, pronouns as fai burst means fibre (serat)
elie suka buah epal merah, punya byk serat! dan blog elie fibresz harapnya punya kandungan yang hebat mcm buah epal! :)

dats y nama blog elie is elie fibresz! :D

jaa_kat said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

hye...my blog is jaa's story...my nasme is jaa...so my blog is all about me..muahahaha

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@BUNS : awak memang terbaik! :)

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@BUDAK KECIK : awak ni buat lawak je lah, saya tanya jeh ^.^
ahaha
selamat hari raya pada awak juge

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@LITTLE CARTOON : nama blog awak sangat unik! enna xder pun nama or bahasa sintipik cam awk tau. jeles jeles..haha

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@JAA : awak sama macam saya! hehe

♥-- emieysandra --♥ said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

cause i lOve my world!
~_^

Fa-zlyn said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

salam enna nt bc post fa ek! hehee
anywy
slmt hari raya!!!

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@EMIEY : i love to read ur blog too :)

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@FA : nanti enna view eh fa, dun worry
and selamat hari raya syg! :)

ferry said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

nama blog saya sayapmalam.com
bukan sebab nama saya sayap bin malam tapi sebab dapat idea tengah malam n bwalking paling best dimalam hari..

mRa amira said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

nama blog aku tuka2.. haha
sekarang Amira Mastura ade star2. hehe
sebab Star itu aku.. aku itu Star.

ngade2 kan? haha.. syg name sendiri :)
tpi tatau la akan dtg, tuka lgi ke x.. ak da jwb fsp ko.. :)

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@FERRY : awww..nama blog anda sangat unik, tapi sekarangkan siang, aktiv bw juga? ehehe :D

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@MRA : kalau kau letak star ke, belacan ke, petai ke, u still looks cute okay! itu mmg wajib kena jeles..ahahaha :D

Jejaka Terhangat said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

Jejaka Terhangat..pasal entri mengupas kes hangat..=p

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@JEJAKA : memang story dalam blog anda semuanya hangat2. best!

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

nak jugak sebok kat sini ! :D

she is zama .

kenape?

sbb i want people to know me and describe me as zama. because i am myself , never try to be others. if apa pun i buat and org tanya kenapa mcm tu ? its because she is zama. so thats y 'she is zama' :P

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@ZAMA : awak punya sama la macam because i am nurulbadiah tuh..ahaah
nice one! :)

mira the monster said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

kite lak sebab ape name meramonst sebabnye mera tu nama kte la monst tu singkatan pada monster sebab kte ske monster sgt2..dats y la..nothing much..hahaha

Wan Gerrard said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

wan gerrard..hmm sebab rasa diri sendiri hensem cam steven gerrard =P

Yatre Hayati said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

sama la. nama kita yatre kawan kita bagi. Dulu dorang panggil yat jer. ntah kenapa dia tambah re belakang tu. dia kata sedap..hahaha sedapkah??

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@MIRA : frankly speaking babe, dengan ada nya monster itu kamu kelihatan lagi comel! awww. :)

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@GERARD : kamu selalu kelihatan hensem aje okay! ahaha :P

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@GERARD : kamu selalu kelihatan hensem aje okay! ahaha :P

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@YATRE : waahhh! nama kamu unik dengan adanya tambahan re itu! i loiikee ^.^