Banana Love Contest


Ohh Ohh
i've CREATE another BLOG just for contest, giveaway, luck draw and so forth
SPECIAL punya okay!
so after this all the CGALD participation will be doing in that blog :)
actually dah sebulan enna buat blog nih
tapi saje tanak PUBLISH
dulu PRIVATE view jeh tapi skang PUBLIC sudah ^.^
( sila click banner if u wanna view my CGALD blogspot )







till then,
jom join CGALD banyak-banyak! 
hehe :D

10 love bananas! nyuumyy:

mRa amira said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

CGALD.. hehe.. nice shortform kan kan!

nak nyibuk! my CGALD blog!

http://ijoincontest2-mra.blogspot.com/

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@MRA : yeayy yeayy..sangat nice
neway saya sudah follow awak si comel!
hahahahaha

mRa amira said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

sudah tau deh! >.<

adrinaqamarina said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

wah, maju lagi setapak ke hadapan, hehe

misz FaTiN said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

wah.. bagusnye die..
nnt leh join contest byk lg an.. ^_^

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@MRA : bagus bagus ^.^

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@ADRINA : awww..itulah, enna sudah maju bertapak-tapak dah sebenarnya :P

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@FATIN : itulah, pasni macam org gila lah enna join ^.^

Atilia said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

pooodah! mmg la hidup lagi weh. abeh tu yg rply ni sape pulak? antu ke? hahaa

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@YAYA : mana lah tahu kan, kau tuh dah la jarang update blog, gerammmm jeh aku rasa.. ahhaa