Bank dan Popcorn


Assalamualaikum
dan 
SELAMAT PAGI MALAYSIA!!
dan juga kepada singapura, indonesia, thailand, brunei, sri langka, india. vietnam, bangla
eh eh..
lebih lebih sudah :P

Okay!
entry kalini enna nak UPDATE pasal SEMALAM punya perihal
teheee~ :D



enna dan SALMA
gabungan yang IDEAL
macam air RIBENA je kan?
haha

semalam enna teman cik salma MONTEL ni pergi bank
isk!
dia memang suka menyusahkan hidup enna
tapi takpe
disebabkan dia kawan KESAYANGAN enna
so ikut je kepala dia tuh
baik tak enna nih?
baik kan kan?
sila mengaku! haha :P




Okay!
see that ANGKA GILIRAN
1101
macam no EKOR dah
kah kah kah :D


sementara nak tunggu 1080 tukar kepada 1101
sessi PHOTOSHOOT take place
nak hilangkan BOSAN menunggu la katakan
pas ambil gambar
kitaorang BERGURAU SENDA pulak
pastu kitaorang ON PHONE
pastu kitaorang GELAK GELAK macam orang tak siuman
sampaikan semua PAKCIK, MAKCIK, NENEK, ATUK kat bank tuh duk usha serong je kat kitaorg
isk!
agak MERAH jugak muka kami tahan malu :P
tapi kami peduli hapa
asalkan bosan menunggu angka giliran naik tu hilang
betul tak betul tak?
hehe :D




dan ini sebagai balasannya
salma BELANJA enna pop corn GSC
dia tahu enna suka makan benda nih
therefore dia belikan enna yang REGULAR size saje
sebab kalau LARGE kompem enna tak larat nak habiskan punya
ouuuuhhh
tapi ini favorite enna okay!
thanks salma sebab belikan aku benda kurang BERKHASIAT nih
i loiiikeee ^.^











till then,
have a nice day peeps!
XOXO


2 love bananas! nyuumyy:

Faisal said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

nice pic..=)

Kieroro Muchy said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

Ok ur blog is totally cute banana , i dunno how to create a nice blog . im juz moderate in blogging . so i hope we can keep in touch . love ur niccy design . :)