Peace Itu Jahil

Assalamualaikum!
FIRST OF ALL
sila baca ini
mungkin ramai sudah baca tapi buat BODOH jeh
tapi yang TAK baca lagi
mari kita baca sama-sama dan HAYATI :)


APA MAKNA SIMBOL PEACE?

Simbol ini berasal dari simbol syaitan yang diamalkan semasa upacara keagamaan Yahudi. Simbol ini telah digunakan oleh Yasser Arafat (Bekas Presiden Palestin), Richard Nixon (Bekas Presiden amerika) dan Winston Churchil (Bekas Presiden Amerika).

Lambang kedamaian pada tangan sebenarnya simbol gerakan Illuminati.Tanda “v” mempunyai pelbagai sejarah. V (tanda tangan) adalah tanda huruf Roman yang bermaksud nombor 5 dan Adam Weishaupt menggunakan simbol ini dalam gerakan rahsianya iaitu Illuminati (pertubuhan Yahudi). Ahli-ahli Illuminati akan menggunakan simbol ini sebagai tanda “Law of Fives” (Hukum Lima).

Di dalam tulisan Yahudi, huruf V (Van) bermaksud ‘Nail’ (Kuku). The Nail adalah salah satu tanda rahsia Syaitan yang digunakan dalam upacara penyembahan berhala. Syaitan ingin membiarkan kita tahu bahawa itu adalah tanda kegemarannya. Anton Lavey, pengasas Church of Satan (Gereja Syaitan), menggunakan simbol PEACE sebagai latar belakang mimbar upacara penyembahannya.Salah seorang penyelidik menegaskan, simbol PEACE adalah dari simbol kumpulan Yahudi yang anti Kristian (antiChrist). Mereka mengambil salib kristian dan mematahkannnya ke atas dan menerbalikkannya ke bawah. Tanda 3 palang yang menghala ke bawah membawa maksud ; Past (Palang kanan), Present (Palang tengah) dan Future (Palang kiri)

Gambar dibawah adalah simbol yang telah diubahsuai dan digunakan sekarang, gambar tengah adalah cabang asal 3 rukun gerakan syaitan atau kedamaian oleh syaitan dan gambar sebelah kanan adalah logo asal kumpulan Gereja Syaitan. Lihat gambar kecil berbentuk bunga di atas palang, ia adalah logo nazi.







maka CONCLUSION nya!


maka secara RASMINYA
mulai dari SAAT ini dan ketika ini dan sampai BILA-BILA
i will stop by making or showing or even have an intention to make that simbol
NOTES :
enna DELETE sudah semua gambar enna kat FB dan juga files dalam LAPPY
yang tunjuk simbol JAHIL itu


SECOND OF ALL
sila take it serious!
even benda ni kita tak niat
but still SALAH! dalam agama kita
so in this ISSUE, maknanya kita tak boleh guna la jari ini
kita tak bleh langsung nak angkat simbol 2 jari walaupun kita gunakan untuk menunjukkan bilangan
sila PRIHATIN yea kawan-kawan :)

12 love bananas! nyuumyy:

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

hehehe baik cikgu enna !

MisApple said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

really?
baru taw.

haszuraidah ishak said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

hohoho..tringat zaman2 skool dulu suker buat peace..hohoho..betapa jahilnya dolu2..

Abu Luqman said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

salam ziarah pagi....hapy blogger

♥ amira ♥ said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

yup yup.. xleh wat peace.. ak pn da stop nak wat peace dah. agak janggalkan sbab tangan fosho dah tbe2 terangkat.. best conclusion, tangan pegang brg or masuk poket. ahax. :)

SoutulMujahid said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

teori konspirasi ni mcm2 kenyataan dibuatnya..

entah betul ntah tidak. skit2 israel, skit2 freemason. mcm x masuk akal je

Pak Cik Im |Tekateki1Dunia said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

im pinjam nak copy paste dalam GBA kat facebokk TQ.

Pak Cik Im |Tekateki1Dunia said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

im pinjam nak share kat facebokk :) syukran

Quehans Farhana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

soutulmujahid ; kaw tana percaye kaw punye pasal . benda ni da terbukti tau tak . maksud aku , duludulu org tataw sbb doang simpan lagy rahsie ni , now da terbongkar . so kite kne take it serious . kalao kaw na wat jgk , go on . tp kaw akn jadi kaum DAJJAL la . even kaw ta niat na buat but kaw da tau n kaw still buat , da + dose kaw n mgkin kaw akn murtad . so , goodluck beb . nnty leh la aku nmpk kaw mnum er kencing dajjal :)

Quehans Farhana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

soutulmujahid ; kaw ta percaye ke weh ? wahh . picture blog kaw bkn men lagi , tp ta percaye ape yg ALLAH da tunjukkan ni ? astagafirullahh . nape la kan oang skang da nmpk terangterang still bute lagy hatinye . da tntu ALLAH da ckp yg kaum yahudi ni kaum plg jahat ats bumi ni . n doang ni ade mcm2 agenda na musnahkan org islam . tp if kaw tana trime kenyataan , kaw g carik mane2 yahudi n doang akn ckp welcome to yahudi hell . haha . aku yg jahat gini yg ta kuat agame pon tau psl mnde ni n aku trime . n jgn mara ats teguran aku . thanks :)assalam

nur said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

salam,even it is from freemason or whatsoever, xkan la nak tunjuk bilangan pun x blh?? it's not like peace aka number 2 is totally copyright of illuminati. this is just my opinion, accept differences n stop condemning.. :)

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@Quehans Farhana : marah betul awak kat cik SOUTULMUJAHID tuh, cool babe, cool, dia mungkin tak boleh trima kot, takpe la, atleast kita yang tahu jangan amalkan dah :)