Survey from Dayu


1) selalu bangun pagi pukul brape?
3,4 or 5 pagi :)

2) ramai kawan laki ke kawan perempuan?
perempuan :)

3) bila 1st time korang bercinta?
cinta MONYET form 3 :P

4) tau memasak x? masak ape? (paling superb lah yg korang tau masak)
of cos i know, kalau tak bukan perempuan namanya
enna pernah buat roti canai sendiri ^.^

5) pkara paling lucu pernah blaku dlm hidup korang
everyday is my FUNNY day :D

6) pkara paling gila pernah korang buat
LARI dari rumah! ^.^

7) jawatan korang time skolah (menengah)
banyak! and salah satunya adalah 
AHLI LEMBAGA PENGAWAS... grrrr

8) selalu keluar dgn member x? brp kali dlm sebulan?
2 kali sebulan jeh :)

9) dgn kawan2 gune bahasa aku/sy/nama sndri ?
depend on
kalau kawan tu baru kenal more prefer panggil NAMA or SAYA/AWAK
kalau dah lama or dah biasa maybe panggil AKU/KAU

10) dah berpunya ke belum? if dah , brp lama kenal si dia
sudah! baru 3 bulan :)

11) pkara yg korang paling pantang skali ape? means mmg korang x suke lah
orang yang suka cakap belakang sedangkan dia tak tahu pun situasi sebenar
dan orang yang suka ungkit KISAH SILAM pastu nak emo-emo padahal benda tu dah setel...pfffttt!

12) if ada org yg baru dikenali minta no tel , apa respon korang?
no way!

13) bile ada duit je , korang suke beli ape?
makanan! nyummy! :)

14) nama glamor korang time skolah
ENNA BANANA :)

15) korang selalu habiskan kredit (sms/call) kat sape?
boypren and FAMILY

16) sudah tercapaikah hajat korang?cite la hajat ape
setakat nih betul, still ON THE WAY
having my own master certificate :)

17) ape yg paling korang geli gila2 gelilah !! huhu
tengok mayat orang ACCIDENT TERUK!
erk! groosss -,-"

18) pernah accident/injured (teruk) x slama ini?
tak, just injured sikit saje ^.^

19) perkara yg paling menarik minat korang? sampai korang lupe kt bf/gf/husben/wife lah! huhu
online!

20) perkara terakhir sekali yg korang nak buat kat dunia ini
berjasa pada kedua IBU BAPA dan beramal soleh banyak-banyak :)







thanks DAYU
for tagging me!
XOXO

4 love bananas! nyuumyy:

alexa yussida said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

hah!lari dari rumah?berani betol..huhu^^

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@ALEXA : betul! sila la percaya! zaman muda mudi dulu lah, darah remaja! hahaha

Honey Daa said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

waahh menarik lah awk ni , huhu , mekaceh2 sudi mnjawab! huhu ;D

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@HONEY : thanks tau sebab tag juge ^.^