Tips Pikat Lelaki Idaman


Oh HAI!
kali ni enna nak kasi TIPS khas untuk PEREMPUAN macam enna
hehe
dan entry ni jugak di buat khas untuk my SAYANGNESS
cik MRA!
ohh sila bebangga
haha :D

sebelum tuh
mari kita REVIEW
apa kata PSYCHOLOGIST tak bertauliah tentang anda dan juga
YOUR PRINCE
awwww ^.^




ini dinilai berdasarkan gambar anda yeep :)




TIPS MEMIKAT HATI LELAKI

Sentiasa tersenyum dan jangan sombong apabila berinteraksi dengan si dia
Pandai memasak adalah ciri-ciri utama mengapa lelaki mudah terpikat dengan anda ^.^
Berpewatakan menarik mampu menarik minat mereka. ini opkos!
Jujur dan sentiasa merendah diri penting!
Lakukan apa yang dia suka dan jangan lakukan apa yang dia tidak suka.
Lelaki sukakan wanita yang suka berterus terang tanpa menyembunyikan sesuatu.
Mempunyai tingkah laku yang baik dan berlemah lembut.
Bijak menyesuaikan diri dalam apa jua keadaan.
Jangan terlalu mengokong.
Ketika berinteraksi dengan mereka jangan lupa gunakan bahasa tubuh yang anda ketahui
seperti mata dan tangan.








till then
selamat mencuba!
ceceh!
macam resepi masakan pulak -,-"

14 love bananas! nyuumyy:

mRa amira said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

urm urm..
along kau en jadi psychologist tak bertauliah?
say thanks to him! tp malu nyeeee care dye terangkan ak n mr prince. erk erk erk..
ak cm leh agak dr pic, tp maybe sbb ak tau dy ad pic tu. haha XD

okay, xleh blah kau kate snang kiss tu. huhu.. tu hanya andaian aje kan. hope he will not get mad when he seeing this. >.<
emo kuat? haha.. idontknow anything bout him. hehe

tapi skang, kami dalam virtual aje. so tips kau tu, ak simpan dlm kocek dlu k.. :)

mengokong atau mengongkong sayang? hehe :P

thx u thx u thx u..
walaupn ak rase cm da give up.. hehe..:) smile

thx enna n along!

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@MRA : along tuh kawan aku lah..haha
jangan la give up weh!
teruskan usaha murni anda itu
tapi jangan sampai dia meluat sudah
slow-slow
takes time jugak babe :)

pN.rOs said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

ermmm
mampukah buat semua tu?
tapi the best way is jadi diri sendiri...
elakkan jadi terlalu hipokrit

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@PN.ROS : itu pun terbaik juga :)

mRa amira said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

oh, along kwn kau ekh?
okok..
huuuuu
ak sedang slow melow..tapi takut terstop aje ni. heh

taking my time memang. haha.
xpe. kte ignore slagi boleh.

thx thx! hehe. pndi edit en. :P

mRa amira said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

Pn Ros,
insya allah, mra xhipokrit. :)

cikCOKLET:) said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

ehemmm! resepi yang bagus! :)

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@MRA : bab-bab mengedit ni memang aku juara..hahaha

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@COKELAT : sila la cuba resepi nih syg oi!

Anitadahahs said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

kalau tak pandai masak camne? ala..

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@NITA : ala..masak bukan susah pun, senang jeh ^.^

fathiah said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

malu la nak pikat laki.. heee :)

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@FATHIAH : ala..jangan la malu..sila beranikan diri anda ^.^

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@FATHIAH : ala..jangan la malu..sila beranikan diri anda ^.^