17th & 18th Challenge



Day 17 :
SOMEONE you would want to SWITCH lives with for one day and WHY?




Day 18 :
PLANS / DREAMS / GOALS you have



enna berangan nak ada CHALET sendiri macam nih





dan juga SPA yang menawarkan pelbagai service macam nih kecuali PELACURAN !
teeetttt...
uhuk uhuk :P



enna berangan nak bila my own spa & chalet
nama business :
BANANA SPA & CHALET
gempak bukan?
sila doakan enna agar termakbul IMPIAN enna
amin :D





till then,
have a nice day peeps
XOXO


27 love bananas! nyuumyy:

Shaofie said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

aku pulak. terlebih berangan. macam-macam. one of those is nak bukak cawangan unit psikology kat all over the world. kalau boleh, aku nak selamatkan semua kes rumahtangga cerai berai ni. terlalu banyak dah kes-kes mcm ni. adoi.

Mr H said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

amiiinn..


http://betul3salah.blogspot.com/

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@Shaofie : waaahh sungguh murni cita-cita anda itu, hehe, tapi kena ada banyak modal nih and takes time, kena bukak sikit2 dulu lah kot, tapi enna rasa still x bleh setel dah kalau dorgg sendiri pun takde effort nak betulkan rumahtangga dorg. haha

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@Mr H : terima kasih :)

mRa amira said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

dah bukak SPA aku nak jd regular customer and then nak dapat diskaun and then er er.. hehe ^^

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@mRa amira : hamboi..hamboi, nak jadi regular customer eh, kalau gotu aku bina sebelah umah kau je lah, hari2 kau boleh dtg. haha

Cik Gallus Gallus said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

nanti boleh kasi harge diskaun bile saya dtg ;D

misz FaTiN said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

May ur dream come true..

nnt ble da buka spa,, bg diskaun kat fatin ea..hehe.. ^_^

m!da BucHuxX said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

amin.amin ya rabbul alamin. .mida doakn impian enna tercapai. .once da tercapai. .mida nak gy la leh lepak2 n leh dpat diskaun kan kan lalink. .:)

twinkle twinkle said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

bukak spa nnty ajk mira ye :D

fathiah said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

amin... moga2 termakbul.. impian enna,cam kawan saya plak.. :) dye pun nak ade spa

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@Cik Gallus Gallus : Insyallah will be la honey ^.^

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@misz FaTiN : Amin :)
ala..aten pun nak diskaun jugak? Insyallah :)

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@m!da BucHuxX : Amin :) may my dream come true, Insyallah u will get that too :)

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@twinkle twinkle : harus la ajak awak yayunk, u are my friend jugakkan :)

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@fathiah : semoga impian enna dgn kawan fat dimakbulkan. Amin :)

bantalbucuk said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

amiinn..nanti nak enna sendiri yang bagi service kat kite kalo dah tercapai ok..hehe ;p

perindu_خلافة said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

insyaALlah boleh.. lepas tu boleh la sumbangkan sikit bakti utk agama jugak kn ^_^

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@bantalbucuk : Insyallah will be honey ^.^

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@perindu_خلافة : itu memang niat dihati, terima kasih XOXO:)

alexa yussida said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

aminnnn...
nti bole la i pegi u punyer spa yank!^^

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@alexa yussida : awww..sangat dialu-alukan tau yunk! Amin :)

misz FaTiN said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

of course la nk diskaun.. hehe.. ;p

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@misz FaTiN : awww..untuk awk cik fatin cantik, enna sanggup jeh kasi ^.^

mRa amira said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@Enna Banana

haha. lagi bagus bina sebelah rumah aku
free air~ lols! haha

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@mRa amira : wahh wahhh..nanti aku nak p apply lah, minta2 tanah tuh free lagi, haha :P

Anonymous said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

itu sangat menarik untuk dibaca. Saya ingin mengutip posting Anda di blog saya. Hal ini dapat? Dan Anda et account di Twitter?