26th & 27th Challenge



Day 26 :
what you think about your FRIENDS?

MY CHILDHOOD FRIENDS
mereka kawan permainan saya dari kecil hingga besar
mereka GILA, SEWEL dan sebahagian dari hidup saya
lasting love ya!

MY COLLEAGUE
mereka juga GILA dan SEWEL
happy ending gila kalau duduk dengan diorang
especially ACOL, MIFA, MON, BAI, ANAS, NAZ and boleh dikatakan semua
lasting love to them too!

MY BESTIES
mereka yang TERBAIK!
mereka tempat saya bergaduh, mereka tempat saya mengadu dan mereka tempat saya bermanja
saya sayang mereka sampai ke TUA!
kalau boleh nak masuk OLD FOLKS home sesama
haha sengal! :P
LOVE LOVE LOVE ya!

MY FBIAN, BLOGARIAN and TWITTERIAN
mereka kawan alam MAYA saya yang superb best!
mereka jugak sanggup melayan kerenah enna yang cam gila VAVI nih!
anyway darla, will love you too okay!
kalau boleh nak jumpa sekarang!
wink wink



Day 27 :
WHY are you doing this 30 day challenge?

P/S : sila abaikan muka saya yang macam HARAM J itu :)


26 love bananas! nyuumyy:

m!da BucHuxX said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

yaa.. love u enna. .hee.:) . .

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@m!da BucHuxX : awww mida lalink! enna lagi love love awak banyak2 :)

alexa yussida said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

enna!!

prngai cam gila vavi takpe..jgn enna yg cam va** tu sudee..hehe..gurau je yang..

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@alexa yussida : eh kadang2 enna pun cam vavi gak tau yunk, sawan seketika :P

chuu said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

ahahaha., enna mmg sume buat muke camtuh >.<

miss_neeya said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

ramai ny kawan...
sy xd ramai cmtu..

Syed Hilmi Syed Yahya said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

haha,,sape yg kawan ngn enna leh jd gila,,,,,,gile happening....just kidding...=)

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@chuu: muka ini sangat cun okay. ahaha :P

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@miss_neeya : u will have jugak la nanti sygkuh, ala.semua org akan ada benda yg sama :)

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@Syed Hilmi Syed Yahya : ala..mana ada! ahaha

Syed Hilmi Syed Yahya said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

haha,,,yg day 27 tu,,,,muka perlu di upgarade supaya comel mcm selalu,,,hehe,,,jut kidding,,,hehe..=)

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@Syed Hilmi Syed Yahya : will be syed, saya akan mencomelkan diri saya nanti, ahahah

My Bloggie ! said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

ennathe mimik muke gurls :)

bantalbucuk said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

ehem..sape kat sebelah tu enna?punye biarah rahsia sampai tutup muke die ye..hehe..pape pon..i like u lah..! ;p

Syed Hilmi Syed Yahya said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

haha,,,dh comel pown,,,nie nk comel mcm mane lgi nie..???

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@My Bloggie ! : ahaha.. saya dah dapat gelaran, awak ni! malu tau >.<

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@bantalbucuk : oh syaang! itu adik enna lah, muka dia sangat semak, thats why enna tutup muka dia, ahaha :P

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@Syed Hilmi Syed Yahya : ntah lah, saya pun ngah pk ni, camne gaya sy nak buat supaya sy nampak comel, ahaha :D

bantalbucuk said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

haha..sungguh dengki disitu ye..p btol la kan ne boleh muke die lawan tokey cik enna yang comey ni kn..kn3 ;p

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@bantalbucuk : muka dia pun comel gak tapi enna saje tutup, itu pun kena marah ngan dia tau. ahahaha..kelakar :P

Syed Hilmi Syed Yahya said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

hehe,,,,dh comel2....time kt wayang 2,,,tp kenape after mkn burger dh x de pic..?? haaa,,,,,!!! dh tahu,,,,hehe

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@Syed Hilmi Syed Yahya : semua muka buruk ohh after makan, muka nak muntah, ahaha :D

Syed Hilmi Syed Yahya said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

patut ar x de pic,,,,,tp yg tu lar org nk tngok tau,,,haha

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@Syed Hilmi Syed Yahya : ala..kalau ada pun tanak tunjuk, ahahaha

Syed Hilmi Syed Yahya said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

x baik tau,,,,kecian org yg nk tngok 2,,,haha

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@Syed Hilmi Syed Yahya : sapa jeh yang nak tgk tuh, mesti aw je kan? ahaha