Block Itu Cool!





YES!
blocked peoples from my facebook account was totally AWESOME
and FRANKLY SPEAKING, i love to used it !
wink wink ^.^

why did i do that?

1st
they totally ANNOYING me, that's why i do love the second options of " Block This Person " :)

2nd
they keep BARKING about me, in fact they know NOTHING about me clearly

3rd
they totally NOT suitable and qualified enough to be one of my friends

4th
they keep disturbed my life as same as " LALAT " did, kalau halau pun still nak datang dekat

5th
SATISFIED me enough, cos i would never see them again
and they should be happy too cos they also will never see me :)



by the way
lets watch this music video by Yunalis Zarai




" Come as you are, as you were, as I want you to be, as a friend, as an old Enemy "
And I swear that I don’t have a gun
but
i DO have feelings to take care of


the conclusion is
thanks to Mark Zuckerberg for creating this privacy settings
i love you Mark!
XOXO





11 love bananas! nyuumyy:

adrinaqamarina said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

mark cakap : i love u too enna :P


eh tapi kan, kalau kte dah block orang tu, sah3 la org tu tak dapat tengok kte nye fb kan? tu bagus lah tapi kte still boleh stalk dye tak?

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@adrinaqamarina : ouch! mark sangat romantic! >.<

kalau kita block orang tu, orang tu x dapat tgk kita and kita pun x dapat tgk dia, meaning 22 mmg x dapat tgk antara satu sama lain :)

dila bahar said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

setuju

no3 tu tersangat la setuju...

no4 tu "lalat"?? peminat kot...sbb tu dia nak tau xtvt enna... sesuai klu lagu Paparazzi - Lady Gaga jd tema... enna kan pemes amos... ahhahaa ;p

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@dila bahar : ala..asyik layan omputih nyanyi jeh, skali skala support indie band local kan seronok jugak . ehe

itu bukan peminat namanya tapi penyibuk yang tak takut dosa kutuk orang. biarkan mereka dengan dunia mereka :)

TheMuks [SCC] said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

me too!! sangat ikhlas blocked mereka2 yg annoying n ntah hape2 ;)

Cik Anita said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

hye Enna!

ouh.
tak pernah pulak nak block2 orang camtu. Dats mean enna ni gelamor la tuu ;D

Azwa Azee said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

enna...
same goes to me..love very much

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@TheMuks [SCC] : wahh! pengakuan awak sangat jujur syg. weeeee :D

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@Cik Anita : bukan glemer cik kak sayang tapi dikejari oleh lalat lalat yang x reti basa. aha :D

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@Azwa Azee :BBM should love it! ahahaha :D

Huda~ said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

siyess cool kan ade org block. hahaha