I Should..


and
you should start it NOW enna!
dang!



heart yelling : kau ingat kau comel ke bila gemuk enna!

34 love bananas! nyuumyy:

.: Mr Aril :. said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

kalau gemuk kena byk bersenam..hahaha

Cik Puan Muda said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

saye pun gemuk -,-' tapi kalau banyak tido lagi gemok :(

Syafiq Salim said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

not eat more vegetables bebeh...
but eat more car *stering*... berulamkan pisang hijau...hahaha

btaw, yes u r a little gemuk... but comel n cute... cam hamster rumah i.. muahaha

Azwa Azee said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

go dear!!!

chuu muqhlis said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

gemuk x comel pon. kiut je :P

Mra Mastura said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

heart yelling : sile insert nama aku sekali sebab aku ++++ gemok wey!

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@.: Mr Aril :. : sedang berusaha!! hiah hiah :P

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@Cik Puan Muda : saya pun sama, suka tidur -____-

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@Syafiq Salim : untunglaaaa disamakan dengan hamster umah u! aiyoooooo :P

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@Azwa Azee : weeee weeee i'm trying!

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@chuu muqhlis : eh sama je la tu kan syg? ehe :D

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@Mra Mastura : mra! kau ingat kau gemuk kau comel? aku tolong yell kat sini. ahahaha

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@Mra Mastura : mra! kau ingat kau gemuk kau comel? aku tolong yell kat sini. ahahaha

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@Mra Mastura : mra! kau ingat kau gemuk kau comel? aku tolong yell kat sini. ahahaha

ejulz said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

cara hidup sihat bgs3.. bab tido tu yg paling penting tu.. heHe

ejulz said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

cara hidup sihat bgs3.. bab tido tu yg paling penting tu.. heHe

Cik Anita said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

si adik cantik!

bukan gemuk lah. comel! comel!

neway semangat kena kuat lah. hehe :)

adrinaqamarina said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

kalau kurus pun jangan kurus sangat~ asal sihat hati riang~

chuu muqhlis said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

eh2 tak sama ye hehe

Affieza said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

Chayok...chayok...!!!moga berjaya..

stfzn said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

miahaha , org gemuk nih comel tau kak ^^ iye ? tak tipu :) btw chaiyookkk

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@ejulz : ha'ah ejulz, cara hidup sihat, enna rasa macam dah sihat dah sejak 2 menjak ni, aha :D

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@Cik Anita : tapi bila gemuk, rasa macam semua benda x kena, nak kena kurus sikit nih. hiah hiah!

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@adrinaqamarina : Insyallah enna takkan kurus sangat, keding sangat pun x lawa jugak, mesti kena ada isi sikit :)

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@chuu muqhlis : apa yg x sama dear?

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@Affieza : thanks darling!! hiah hiah >.<

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@stfzn: memang la comel syg tapi macam seksa la jugakkan. aha :D

stfzn said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

seksa ? huih tak la . mak selalu ckp kat abg2 nana kalau nak cari isteri jgn keding2 cari yg berisi . ^^
tp kalau akak na bersenam teruskan la tp jgn kurus sgt . ta cantek :(

Nana Belladonna said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

chubby is cute,ok??

SayaAnim said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

kite same!..

chaiyok2!

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@stfzn : enna tanak la kurus sangat, enna nak kurus yg cantik, cewah! berangan dah ni :P

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@Nana Belladonna : memang cute tapi kadang2 terasa nak kurus gak, uhu

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@SayaAnim : semoga berjaya sayang! >.<

Amy Amira said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

eh,gemuk x semestinya hodoh,cantik x semestinye hati bersih...hi3