Oh My Thesis!


Thesis submitted!
and
Internship program will be end so soon
and
 i will end my life as full time bachelor student just in time (Insyallah)



Final salute before leaving Segamat forever! haha #feelsogood — at Dataran Segamat.




Happy Ending at last!
 XOXO

10 love bananas! nyuumyy:

Arez Razin said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

Salam enna! lama tak dengaq cite ang!
dah kawin ke? hahaha

Faridzuan said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

Semoga dipermudahkan segala urusan saudari. ;)

Affieza said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

Wow...congrats!!!

Tomoyo@Zura said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

Salam..first time sy terbace blog awak nie terus jatuh cinta..skrg nie sy dh mula "bercinta" dengan second language nie blik..yek la dulu tak serius time blaja..ble dah tua, baru lah terhegeh2 nk cari ilmu blik kan..kih3..whatever lah...sy nk tnye tips tuk blaja bi cara awak bleh? sy bace blog awak nie rase bestnye kalo dpt berbi cm awak kan..cantik sgt awak susun bahasa itu..if you don't mind, plz share something untuk sya ikut tuk pndai cm awak bleh? thanks...

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@Arez Razinmek! ahahaha. mmg lama kan x dengar citer. mana kawin lagi, x sampai jodoh lagi. haha

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@FaridzuanInsyallah :)

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@Affiezayou are most welcome my dear! :)

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@Tomoyo@Zurahello my dear! sy hanyalah manusia biasa mcm awak yang masih lagi dlm proses pembelajaran dan tumbesaran. haha. senang je kalau nak belajar, kena banyak baca newspaper, tonton movie, listen to the english songs, tapi yang paling penting adalah confident dan jangan malu :)

Myra Abdullah said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

wah! tahniah! tahniah!

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@Myra Abdullahyay! terima kasih. now waiting for my graduation day .uhuk