1st Lulu's Tranformation

LULU??
sape nie??

hah..kalau korg nak tahu nie adalah nama manja bagi pet ku di PET SOCIETY

mula-mula main game nie aku rasa macam hampeh je
tp setelah sekian lama cuba bermesra dengan game nie.
ALHAMDULILLAH hubungan kami menjadi semakin INTIM
setiap hari aku SANGAP nak main game nie.
walaupun LAPPY aku da jadi arwah,namun aku TEBALkan MUKA meminjam lappy pada kawan-kawanku semata-mata untuk bermain PET SOCIETY!!
gila ADDICT!!
hahahaha

So setelah bertungkus lumus mengumpul duit di dalam pet society
akhirnya aku berjaya belikan BAJU BARU untuk lulu yang tercomel

hah..tgk la pic kat bawah nie

cantik x?? OF COZ la kan..
hahaha.



MS BANANA: game nie kadang-kadang x bagus kalau kita main hari-hari tp kalau da suka dan sangap pada game tu apa kita peduli..BETUL X kawan-kawan??





-Sekian-

10 love bananas! nyuumyy:

Anonymous said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

hahaha..
kelakar la u ni
i pun da lama x main pet society ni.
i tinggal je
eh..pet i boleh mati ke?



mary

Anonymous said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

weh enna.
ko x ajak aku pun main bendalah ni.
macam seronok je.
hessssh! nak kena ko ni.
papehal..pet kau mmg comel dari ko!
hahaha




lina

Anonymous said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

ur lulu so cute!
i love it

Ms.Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

mary : eh no la..
u punya pet x mati if ada org tolong jaga.keh3~

Ms.Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

lina : ah..hotak la kau lina.
aku da ajak bape kali da
smp berbuih mulut aku nie hah..
kau bila nak buat blognya??
hesh!

Ms.Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

anonymous : thanks! i noe my lulu so cute (perasan)

ainee si ketua pari2 said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

cehh kiut lagi moki yoki ak

dayah aziz said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

lulu??
itu name pet aku suatu ketika dahulu..
kini...
darling~~~

Ms.Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

ainee : ok2..aku tau pet kau lagi kiut dari aku..
mana x nya..kau da kaya!!
boleh r beli macam2 utk pet kau
hesh

Ms.Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

dayah : nasib baik kau da x pakai lulu da
hahahha