Anak Yatim & Raya

ini adalah VISTANA HOTEL yang terletak di bandar KUANTAN,PAHANG(saje je nak buat iklan)
tujuan aku kesana adalah untuk menyambut HARI RAYA bersama anak-anak yatim seluruh pahang dan juga MUALAF di seluruh pahang juga ^_^
sangat seronok sehinggakan aku lupa nak ambil pic bersama anak-anak yatim disana..
hahahaha..
so enjoy this entry everybody ^_^

Image 1.1
suasana didalam kereta..amat kecoh sekali kerana EXCITED p makan free kat hotel..bhahaha..macam ape je time nie..


Image 1.2
my superb HEROIN MAMITA..dia juga dikenali sebagai pelumba F1 dikalangan kami adik beradik..gila laju dan hebat dia drive..hahaha



Image 1.3
daku bersama YEH (6th bro) yang comel tp muka penuh JERAWAT! hesh



Image 1.4
walk in to the hotel..semua muka cam happy tp sebenarnya perut da BERKERONCONG ANA da




Image 1.5
ini pula adalah gambar sebelum kami pulang..malang sekali aku x sempat nak mengambil gambar bersama anak-anak yatim akibat kesuntukan masa dan sibuk untuk mengisi PERUT yang sememangnya lapar..hahaha





MS.BANANA : sangat seronok raya tahun ni sebab banyak benda aku buat..hmmm..mood rasa aku pun skang da makin pulih..mana xnya BESOK kuliah sudah pun bermula..aduh..MALASnya........tp I MUST DO IT!! ganbatte enna!





2 love bananas! nyuumyy:

NIMI said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

ko butik org lain ko pamerkan besar2 butik aku idak kau nak pamerkan..geget kang!cepat gi amik banner kat blog ak

Ms.Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

apa mabuk kamu nie aini..
ni hotel la..bukan nya butik??
celah mana aku promot butik??