Barbie oh! Kelly



pada minggu yang lepas,aku telah pulang ke rumah dengan bangganya selepas habisnya waktu kelas..

sudah lama aku tidak selongkar ALMARI-ALMARI serta KOTAK-KOTAK yang berada di dalam bilik aku yang serba kebiruan itu..

hah..korg mesti TERCENGANG kan kenapa aku katakan bilik aku itu serba kebiruan.

korg buat-buat relax je..nothing special happen pun kat bilik aku tu,just wallpaper dalam bilik aku tu agak UNIQUE sekali..memang jauh bezanya kalau di bandingkan dengan bilik korg
"I BET YOU" hahaha..

ok stop! apa aku merepek nie!

bukan ini yang aku nak ceritakan..aku just nak cerita tentang MAINAN LAMA yang aku jumpa selepas aku meyelongkar kotak PUSAKA aku yang berada betul-betul dalam bilik aku (harus la dalam bilik aku..habis tu dalam bilik sapa lagi kan)

mainan ni SANGAT CUTE untuk budak perempuan seperti aku ^_^

aku masih ingat lagi..macammana aku bersusah payah mengumpul duit raya semata-mata untuk di perhabiskan beli mainan CUTE ini.

mainan yang aku maksudkan ni ada patung kesayangan BARBIE dan juga KELLY aku yang sudah lama aku semadikan di dalam kotak ini (sumpah sayang nak bagi org weh,so aku pun simpan la!)




so inilah patung-patung kesayangan aku!!

sila lihat dengan gembira ^_^


My Scene pertama ku ^_^


Barbie & Kelly Favourite ku ^_^


Barbie LIMITED EDITION ku ^_^


Barbie pertama ku ^_^


Kelly-kelly kesayangan ku ^_^


Kelly-kelly kesayangan ku ^_^


Kelly-kelly kesayangan ku ^_^


Kelly-kelly kesayangan ku ^_^





MS.BANANA : sudah lama aku x shopping barbie and kelly baru..agaknya bila aku nak beli ek??





-sekian-


7 love bananas! nyuumyy:

Anonymous said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

enna!!
comelnya barbie kau!!
kau nie mcam budak2 la..still simpan benda mcmni..

Anonymous said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

wei..apesal ko simpan barbie lagi?
ko kan udah besar..
papehal barbie lagi cute dari ko



lina

Ms.Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

saya tau barbie itu lagi comel dari saya

Ms.Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

lina : aku punya suka la nak simpan ape pun.
kau sebuk ape..
hahhaa

Ms.Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

i love the limited edition one =)

ainee si ketua pari2 said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

ahahahha!!akhirnya kau post jugak..barbie aku lagi banyak!hehehhe..tapi barbie ak kecantikan dia tak kekal sebab aku jeles dan berangan jadi stylist so aku selalu potong rmbt dieowang..
ahahahah!!

Ms.Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

ainee : barbie kau mmg banyak tp x secantik barbie aku kan??
hahaha