Student Life July-Nov 2009

errrghh..sudah lama aku x update blog KESAYANGAN ku nie..




so untuk mengetahuan semua..sekarang aku ngan menjalani satu FASA yang agak tertekan iaitu FASA FINAL EXAM..


*bukan aku sorg je rasa macamni..hehe


study malam malam, sampai pukul 4am mcm tu, pastu masa exam -i went blank. Tak ingat apa pun! Masa tu aku mula terpikir "Ish. Ntah habis ke tak belajar BUSINESS ni." Iye lah.  ngah exam kan mesti la cuak sampai bleh pk macam-macam!





pastu BEFORE exam..macam-macam hal terjadi setiap sem..sigh!~






Bagi aku course apa apa pun sama je, everyone will go through the same thing -subjek susah, assignment banyak time dekat finals, pendrive kene virus lepas tu assignment hilang, assignment kene plagiarized oleh classmate pastu lecturer kata kita tiru kerja orang lain, groupmate tanak buat kerja, lecturer garang, dah nak dekat finals pun masih tak faham subjek.. tipu lah kalau you all tak pernah merasai kepahitan yang pelbagai jenis mcm ni! But dont worry. It's worth it tau.. all the hardwork! Itu semua nak test kita je whether we are tough enough for the real world out there, its the scariest! Its only a matter of time till you find out that you're not the only one whos facing all of these problems. Orang lain pun sama juga. 


Yes, student life is very stressful, so keep your friends close, and help them if they need help!






 MS.BANANA : student life sangat BEST!! lagi setahun aku nak habis blaja..sangat x sabar nak grad! ^_^

4 love bananas! nyuumyy:

fika said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

gila best woh jadi student..
kompem aku rindu time2 gini

Ms.Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

mmg la best sbb tu kita kena buat gila2 time ada masa jadi student nie.
hahaha

NIMI said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

aku tak sabar dowhh nak abeshh last sem ak ni..lepas tu berehat seketika untuk sambung degree laks..beshhnya..=))

enna!chaiyok!chaiyok!lagi setahun je

Ms.Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

aini : thanx babe..
aku mmg nak cepat2 abis study nie..
nak sambung degree..

yunk! kita sambung blaja kat u sama ek?
hehehe