9th Transformation Of Sora




NAMA : absolutely SORA

UMUR : 4 bulan kot

STATUS : still anak DARA and single

LEVEL : da masuk 30 da..thumb up for enna sebab main dengan jayanya game ni

PERUBAHAN SEKARANG :
1. skang sora da jadi warna cokelat muda sket
2. kening pun da di trim menjadi teratur..
kalau x SERABUT cam kening FATAH (bak kata enni)
3. akhirnya BILIK AIR sora da complete
(sila lihat dibawah ini)





TEMA MINGGU INI : BRITISH style kot..tengok la sora pakai ape..macam pengawal yang rambut tinggi da hah..adeh..pelik sekali temanya kali ini



ini adalah ruang tamu SORA yang telah dihias cantik walaupun ringkas



dan ini adalah PUBLIC PHONE..so kepada pet-pet yang mahu mengunakkannya..sila lah ke rumah sora okay ^_^


2 love bananas! nyuumyy:

NIMI said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

aku suka weyhh kusi hijau tu tapi ak tak sabo nak tggu brg mggu depan..tema kali ni pelik..aku tak paham..

Ms.Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

iye..tema kali ini mmg pelik..
aku pun x pahamm..
tp aku beli je.
hahaha