Dua Puluh Lima!




Ohh Ohh
enna di TAGGED!
kenapakah harus ditag pada benda yang PANJANG ini?
jahat lah :(
xper xper
enna GAGAH kan diri untuk buat benda yang agak SEMAK ini
thanks eh kak has yang CANTIK :P
ish ish ish




Once u've been tagged, u're supposed to write a note with 25 random things,
facts, habits or goal about u.
At the end, choose 25 people to be tagged.
U've to tagged the person who tagged u.
If i tag u, it's because i want to know more about u.



1. nama penuh SITI NURUL AINNA MOHD JALIL
2. ada banyak nama panggilan contoh AIN, NUR, AJ, ENNA, BANANA, NANA, SITI ohh banyak lagilah!
3. ibu enna lahirkan enna kat HOSPITAL BERSALIN KUALA LUMPUR
4. enna punya birthday on 3rd Mei tau! sila ingat itu *wink wink*
5. enna ada 6 adik beradik
6. and i'm the only BABY GIRL in the family :8)
7. enna adalah FINAL year student kat UiTM jengka, sangat hutan okay! tapi environment untuk study mmg terbaik!
8. my first paper on this THURSDAY
9. enna CUAK!
10. enna NEVES!
11. enna SERABOT!
12. sebab enna tak study pape lagi!! huaaaa
13. enna punya LAST paper on 6th November
14. tapi enna balik rumah maybe on 7th or 8th November
15. sebab after final nak enjoy dengan kawan-kawan dulu, final year weh! nanti takut tak jumpa dah :(
16. dulu enna suka main FACEBOOK ajeh
17. tapi
18. sekarang enna lagi suka BLOGGING
19. kawan selalu marah enna
20. dia kata
21. " sudah-sudah la blogwalking, cuba cuba la berjogging pula! " gang! baik cik ITA! nanti sy jogging okey!
22. enna sayangkan FAMILY enna sangat-sangat
23. suka HANGOUT with my hero (abg, angah, uda, eiwan and yeh)
24. enna sayang kawan-kawan enna jugak! 
25. kawan-kawan penting kalau kita dah kerja nanti, mana lah tau seorang jadi MENTERI ke kan. amin :D




enna malas nak tagged boleh?
sebab mesti korang yang kena tag rasa TENSI nak jawab
therefore
sapa yang suka akan benda yang agak-agak-agak dan agak panjang ini
silalah ambil
FREE jeh enna kasi :)



P/S : kak has buat enna makin SAYANG kat akak kat sebab benda nih tau! haha

4 love bananas! nyuumyy:

Anitadahahs said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

melaksanakan tag mmg penat!haha.tp enjoy~ :D
GUD GURL..

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

itulah pasal, tapi enna berjaya jugak! :)

haszuraidah ishak said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

hahaha..bagus2..camnila adik akak yang chumel..ahaks..

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@HAS : ouuchhh! comel sudah..haha..nasib baik buat! dapat jugak pangkat comel tuh..haha