Truly From My Tiny Heart



Kepada mu wahai kawanku :

JUJUR dari hati aku minta maaf
Aku rasa macam bodoh tuduh kau suka kan si budak GEMUK itu
Oppss sorry, terkutuk pulak, aku benci dia, sebab tu la..huaaaa
Kenapa aku jumpa dia??
Kenapa!!!

Jujur dari hati aku jugak, aku suka kawan ngan kau, kau peramah, kau baik, kau pun manja
Itu memang tak diakui
First time aku cakap dengan kau tru phone, ur voice was so SWEET!
Ohhh I loiike, suka jeh dapat cakap ngan kau
Then for the first time kita jumpa kat OU
Kau ingat tak?

Kita jalan-jalan, sembang-sembang, teman kau pergi ATM machine sebab nak transfer duit 
aku teman kau main benda pasir sticker yang COLOR-COLOR tuh, comel jeh kau nih! Cam budak-budak jeh
 then kau cakap nak pergi ROTI BOY sebelum kita said GOOD BYE to each other
kau cakap kau dah lama tak makan roti boy
 kau ingat tak wahai kawan?

Bila umur aku dah meningkat ke 21 tahun ni
Tua kah? Belum kan kan? Hehe
Aku ingat balik benda lama, kenapa kita boleh gaduh, time tuh masing-masing BELASAN tahun lagi
Otak remaja memang COMPLICATED ! agak WENG sikit disitu. Haha
Mungkin salah aku juga, memang salah aku sebab sangka buruk
Dan TOTALLY salah budak gemuk tu sebab pandai memanupulasikan cerita so that’s semua kawan dia benci aku
eeeeeee..rasa nak simbah ASID je kat budak gemuk tuh boleeyy??
Geram geram

Sekarang kau pun tahu aku dah ada yang lain
 aku dah lupakan kisah lama dan aku nak buka buku baru yang lebih CERIA
 tamo gaduh-gaduh, tamo dengki-dengki dan tamo jeles-jeles melampau dah
 bila umur dah MENINGKAT ni, otak pun haruslah matang sikit.
Kelakar tau kalau pikir balik benda silam tuh! Ish ish ish..

Aku pun nak mengaku aku baca blog kau senyap-senyap ^.^
Sorry sorry sorry!!
(bley tak aku panggil SUJU nyanyikan lagu ni khas untuk kau? mesti kau suka ^.^)
Aku nak tegur kau tapi takutlah huaaaaa…
Marilah kita berkawan semula wahai kawan lamaku
Mungkin masing-masing susah nak lupakan kisah silam
Tapi bagi aku, itu satu pengalaman untuk mematangkan manusia
Jujur aku minta maaf dan aku suka kalau kita kawan semula
Sebab jujur aku cakap aku SAYANG kau la budak comel!!




Till then,




Sebak dan sayangkan kau selalu,
enna

12 love bananas! nyuumyy:

mRa said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

tahu tak kau buat aku menangis sekarang ni?
aku pun. aku tak tahu cerita mane betul. sungguh.
aku nak salahkan dia, mungkin dia ade sebab,antara korang. biarlah .hal dulu.

aku sayang kau. aku pn suke je kawan dengan kau. cume tu lah, kdg2 aku xtau which one kau.

aku minta maaf.thx utk link ni. memang aku nangis ni weh..
and sorry jugak aku block kau dari fb aku. esp fb yang kau gune laki tu kan. heh. sorry sangat2..

thx.. kan dah kantoi masing2 bace blog masing2. haha

XD

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

kau jangan la nangis weh!
aku pun sebak-sebak duk tulis entry nih
roomates aku duk usha pelik dah nih tau nape aku duk sedih2,
aku cakap aku sedih tgk citer korea!
padahal sebab aku tulis entry nih

sudahlah kawan!
mari kita lupakan kisah silam yang agak bangang itu
kita mulakan hidup baru!
hiah hiah..
nak jumpa kau la sengal!!!

Ms_EIDA said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

la ! nape ni gado gado...
tamo tamo..
kawan semula !
jabat tgn sepat !
=)

mRa said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

alamak, siyes, menitik okay.!

mcm mane nak jumpe. kau kt jengka. hha. kau nak exam lagi. jangan sedih2..comel je muke kau terselit di kalangan follower ak kan. aku da agak kau ade.sebab banyak je GA aku dengan kau same. haha. XD

mRa said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

ms eida :

siap peluk ni ha! virtual hug!

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@MS EIDA : enna bukan aje dah jabat tangan malas berpeluk-pelukan lagi tau! suka suka ^.^

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@MRA : alamak kantoi sudah! wink wink..okay okay! after final Insyallah boleh jumpa or anytime la bila 22 ada masa free okay! mahu kasi real hug punya, dah la aku ni besar dari kau, mahu lemas kau nnt..haha

mRa said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

enna,agak la lemas! haha. sile study ye! XD

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

xbleh study dah!!!
sebab agak teruja dan excited dan happy dan segala bagai perasaan ada dlm hati nih
ceceh! jiwang sudah :P
buku aku dah buang jauh-jauh since aku baca kau punya entry yang before this, aku pun sebak-sebak jeh baca tau! issh issshh

mRa said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

haha. aku buat post tu pun lepas aku ada bace post kau before before ni. haha. aku agak terasa la kan. :)

kau kene study.esok kan final. hehe. kene dapat dekan lagi kan!

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

ooh ohh baiklah! malam kang aku datang berblogging lagi..hiah hiah..makin semangat aku jadi nih..haha
kau pun study well ok!
final kau pun dah dekat kn.
study study! jangan fb jangan blog sgt..ceceh!
cakap lebih je aku nih padahal sama jeh -,-"

mRa said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

haha. tau xpe. aku nak mandi. sambil sengih ni ha. ^__^ tata!