Link Blog Itu Penting!


Assalamualaikum
and
SELAMAT TENGAHARI kepada 
awak, awak dan awak yang COMEL LOTE lagi SEGAK BERGAYA itu :)
suka tak kena puji harini?
suka kan kan?
haha

Okay!
berbalik kepada tajuk entry
LINK BLOG ITU PENTING
yea!
sangat penting untuk enna
sebab senang enna nak FOLLOW MEMOLLOW korang yang enna sayang
ada sesetengah BLOGGER tuh suka BENOR dia nak HIDE link blog dia
isk!
enna ni bukan REPORTER mahupun STALKER
therefore tak perlulah korang p hide link blog tuh
SUSAH enna nak follow balik tau!
penat-penat enna nak kena cari balik BLOG korang yang comel-comel tu

kepada yang tinggalkan jejak kat SHOUTMIX enna tuh
terima kasih!
terima kasih sebab menyenangkan keje enna
pada yang tak tuh
sila sila la rajin sikit tinggalkan jejak kat shoutmix tuh
tak pun TUKAR balik setting tuh
please SHOW ur nice-cun-adorable link blog tuh
wink wink ^.^



7 love bananas! nyuumyy:

cendera jiwa said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

oOOoooo.....

::fatihahanapi:: said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

aaaaaa....

lensa hitam.putih said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

ta ptut2 :)

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@CENDERA : sila tutup mulut anda, jangan luas sgt nganga..haha

@FATIHAH : kamu pun sama link! haha

@LENSA : memang tak patut, haiyah -,-"

zeera said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

taw xpe ! susah beno kite nak cari nyer !
hehehe :)

haszuraidah ishak said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

link akak yang nice-cun-adorable ade tak? ahaks..

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@KAK HAS : sat sat enna p check!