Self-Confident Itu Penting

Assalamualaikum
dan 
selamat tengahari
kamu semua dah LUNCH?
bagus kalau dah :)
enna je yang tak lunch lagi sebab enna sedang MOODY sekarang nih
rasa nak NANGIS pun ada :(

and
Ya!
SELF-CONFIDENT ITU PENTING
sangat penting untuk diri masing-masing

enna nak buat satu pengakuan
bukan CONFESSIONS OF A SHOPAHOLIC yea!
tapi the CONFESSIONS AS A STUDENT!
enna ni sangat rendah self-confidentnya
maka enna selalu keep CHANGING the decision that have been made over and over again
then
lagi satu senang TEPENGARUH dengan cakap orang!
huaaaa

maka disebabkan SIFAT-SIFAT mulia inilah
enna terasa macam UNLUCK gila harini
nak jerit kuat-kuat boleh?
sumpah tensi!! :S

"kalau aku confident dengan jawapan aku tadi, xder aku menyesal sampai sekarang"
dah la 20 MARKAH!!
bukan sikit tuh
huaaaa
nak nangis!!!



5 love bananas! nyuumyy:

Fia said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

yeah.semua ni semua student rase.for me exposure utk increase confidence tu kene buat mase kcik2 lagi.so bila dah besar tak lah mcm kita sekarang =)
tapi ape2 pun enna setiap kejadian tu ade hikmahnye.lepas ni enna kene hati2 lagi ye =)

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@FIA : yunk! kenapa enna x macam kamu? huaaaa..ok ok sekarang memang enna menyesal x sudah, tadi petang nak tidur pun kepala macam pening, ok xper, enna redha. huaaaa

akmaizzah.alias said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

sbr ye... huhu..

anassuhada said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

xpe. cube yg terbaek ntok paper lain ye sayang.
jgn sedih sedih n give up. biase lah tu. ok.

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@AKMA : enna akan cuba untuk bersabar dan tenang :)

@ADA : ohh ohh terasa besemangat semula! baik! sy akan cuba utk my next paper. hiah hiah