Mesra Itu Penting



satu jeh enna nak cakap

KALAU RASA DIRI TUH SOMBONG KE
 TAK MESRA ALAM KE
TAK RETI BERGAUL KE
NAK JADI STALKER KE
tolonglah ubah perangai tuh
kesian sket pada diri sendiri
nanti di BENCI orang baru tahu :)




P/S : saya approve awak, i wrote on ur wall, say hi to you sebab satu je NIAT enna
kalau nak berkawan haruslah mesra even orang tu yang add kita or kita yang add dia
anyway thanks sebab add enna yea kawan :)



22 love bananas! nyuumyy:

hiro said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

hehe...fb.

Sarah-rah-rah said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

Haa setuju setuju ! Sakit hati sangat dgn orang mcm ni :/

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@HIRO : yea fb..kadang-kadang tensi gak rasanya. isk!

@SARAH : mungkin dia bad mood kot harini

mRa said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

aku br je nak bace sape yg ko tulis kt wall.. alaa.kau men filter2.eheh.. (kepoci)

miszlullaby said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

kekeke..stone sungguh org itu.ML penah kene gak dulu..Lepas tu ML cakap je...da la xmo kawan ar,sebb ko ni xmesra alam..kekeke...

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@MRA : ala..budak tu baru je add aku, dia x femes pun. haha.

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@ML : gila direct u sound dia yunk? enna nak sound gak camtuh tapi xper lah, sabar je dulu..haha

cendera jiwa said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

dia malu kot

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@JIWA : kalau kot yer pun malu, jaga la ayat tu sikit kan, x susah pun. geram geram.. haha

Queen M said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

ahaha..sian awk yeh..xpe,abaikan org cenggitu..mayb gak die sibuk.. :))

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@QUEEN : sy pun rasa dia sibuk. ish ish ish

star itu bintang said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

block block !

bhahaha .

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@STAR : tak baik tau main block2 orang, kesian kat dia tau

Fia said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

setuju setuju!

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@FIA : terima ksih sebab setuju :P

umar yg cute said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

sepak je beliau 2 hahahahaaaaa
pendedahan yg sgt tulus...
add umar yer jgn risau umar cool... :)

http://www.facebook.com/hajime.egos

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@UMAR : enna dah add!! :)

SoutulMujahid said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

beliau datang bulan kot masa tu

aNySs said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

tak suka org yg mcm ny..HUHU

najihah sahami said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

waa..enna...kalo i pon i panas hati kot..ish..bak mai nama...nak ban dr fb..hee~

Anitadahahs said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

nita belom add enna lagi ye! nnt jap g kite add.hehe

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@MUJAHID : mungkin lah kot, sebab tu angin dia semacam jeh

ANYSS : enna lagilah x suka tau, menci! haha

@JIHAH : isk! x boleh kasi tahu nama, kesian org tu nnt tau, x baik :P

@ANITA : cepat add enna link link! isk! lambat betul. haha