My Belle Giveaway


Alhamdulillah
my FIRST entry of today for giveaway!
yeaaayy
\(^.^)/

My Belle Giveaway
organized by Sys Has
due on
31st October 2010
hurry up guys!

i tagged :


thanks so sys Has cos inviting me to join her GA
nak kasi kiss boley?
disebabkan saya org first masuk, so akak Has la Top REFERRAL saya
muahhxx :D



till then,
good luck to myself, cikin, eida and everyone who joined this GA :)


Sponser by :

4 love bananas! nyuumyy:

Ms_EIDA said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

Haha !
u tag i?
u cm tau2 je i suke kan !
muaxxhhh for u !!~

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@EIDA : i ni prihatin tau.
i tau u mesti suk atahap gaban punya
muaahh for u too ^.^

haszuraidah ishak said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

belle dah jadi bella? hehe..apo2 jolah, janji banner btoi..ha, top referral tu mcm ni, katala si A ni bnyk promote ga ni, & ramai org yg join bgtau kat entry dia si A ni yg referkan diorang utk join ga. so si A ni lah top referral..

haszuraidah ishak said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

sesi terjah..enna terlupa nak like gambo raya moments tu, komen dah ade, like je blom..dah like nanti gitau me ek..

due tu 21 nov, tapi mungkin dipercepatkan. ikut budi bicara penaja..hoho..