Ouch! Kesian


Oh PERAGUT!
ish ish ish
kenapa dikau meragut ORANG?
kenapa tak meragut RUMPUT saja
bukankah itu lebih MULIA 
LMAO!


okay okay!
itu bukan cerita utama yea
sebenarnya enna nak cerita tentang seorang LELAKI di CHINA yang sangat bagus dan berani
dia memang CEMERLANG!
thumb up for you man :D
tapi kenapakah?
dia cemerlang sebab dia berjaya tumpaskan peragut hanya mengunakkan BASIKAL nya
comel je tengok dia baling basikal tuh ^.^



video ini sangat LAWAK
x perlu takut-takut yea
100x enna tengok 100x enna gelak
dengan background sound dia yang ala-ala KUNGFU itu
sumpah lagi lawak!
haha




P/S : kan bagus kalau ada rakyat kita yang cam gini, kompem si peragut TAUBAT terus :D



8 love bananas! nyuumyy:

Fa-zlyn said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

betul2 =)

Nia said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

kalau kes ragut kat sini, silap2 org buat tak tau je. tapi, ade jgk yg prihatin kan.

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@FAZLYN : ahaha..terima kasih kerana sokong saya!:P

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@NIA : ramai gak yang prihatin tapi main kejar2 jeh, kalau dorg buat cam laki china ni mesti best. huaaaa

Fia said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

huhuhu..peragut malaysia boleh bunuh mangsa sebab tu org kita tak berapa nak berani.peragut kita pakej dgn samseng jalan raya sekali

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@FIA : ha'ah..sokong tuh! orang mengandung dorg main sepak-sepak je, ni lah akibat kalau pegaruh dadah tinggi..kejam gila!!

Anitadahahs said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

hahahahaha!
gelak pecah perut

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@ANITA : kn kn? lawak gila video nih