My Best Girlfriends


Assalamualaikum
and
HEY HOI HELLO HOLLA to all readers
Alhamdulillah
Paper research dapat dijawab dengan TENANG pagi tadi
Tapi still SLACK kat part MCQ!!
Huaaaaa..main bulat-bulat je kau kan enna, tgk! Kan dah menyesal
Huaaaaaa
Takpe takpe
Apa yang enna bleh buat skang hanyalah REDHA :)


Okay!
harini enna rasa macam kerinduan tahan POWER RANGERS kat rakan-rakan perempuan enna
therefore
i would like to introduce u my LOVELY-ADORABLY- BEST-GIRLFRIENDS in my life to all readers out there
They exist in my REALITY world, bukan FANTASIA BULAN MADU punya tau
Haha :D




and
they are :
NORATILIA & NORMIE

Mereka kesayangan saya sejak KECIL
TADIKA sama-sama
Sekolah RENDAH sama-sama
Sekolah MENENGAH sama-sama
Tapi sekarang masing-masing bawa haluan sendiri
But!
We still a good friends till now
It’s been 15 years we had been together girls!
Love you ketat-ketat
XOXO



ERDA ASHIKIN

Dia kegilaan saya sejak sekolah menengah
At first, we DISLIKE each other from form 1 till form 2, we bad mouthing each other
Biasalah budak baru masuk sekolah menengahkan, sebok duk mengata orang :P
but SUDDENLY masa form 3 we had been put in the same class!
Goossshh, rasa cam menyampah gila
secara kebetulan we enter the SAME unit BERUNIFORM and go for the camping together
Masa kat camping tu baru enna kenal siapa si ekin ni
Then at that time, kitaorang terus rapat macam GAM GAJAH! Haha
Dia lah rakan ponteng enna yang terbaik untuk kelas FIZIK, KIMIA, BIO, ADD MATH
Dialah rakan MULUT BECOK kat sekolah
sampaikan cikgu tulis note kasi mak ayah kitaorng sebab BISING dalam kelas! Cisss
Until now I still have her in my life
Buat kerja gila-gila sama-sama amat seronok!
Tapi time sekolah saja lah. Haha :P



MY MGSIAN

Mereka semua kerinduan saya!
Even it’s hard for me to enter their group at first
Sebab enna budak baru pindah sekolah kan
So agak dilayan sedikit seperti MAKHLUK ASING disitu
But after couple of weeks, they LIKES me and I can join the group OFFICIALLY
Group nih ada 9 orang tau included me
Dah macam kumpulan AFTER SCHOOL or GIRL GENERATION dah
Comel jeh semua!
Lama sudah tak berjumpa dengan mereka, sumpah rindu!!
Xper xper, bulan 12 nanti enna ke IPOH sebab ENNI buat ENGAGEMENT PARTY
Wahhh wahhh..bertunang sudah kawan baik aku nih.
Tahniah babe!! Love u so much
And to the entire group member, I really miss you, can’t wait to see you up this December
XOXO



MY JENGKARIAN

Thanks for being with me
After the 3 years we had been together
I gain so much knowledge, so much experience tru u all
We go on VACATION together
We HAVE FUN together
We LUNCH together
We STUDY together
Pergi mana-mana mesti all together
Memang TERHARU sangat with all the good compliment
So apa plan korang after this?
Kalau con’t deg, enna harap kita dapat satu kampus
Kalau TUNANG jangan lupa bagitahu
Kalau KAHWIN jangan lupa jemput
Okay?
Good luck to all of u
Sumpah sayang korg semua
I really want to turn back time but I can’t
Only the MEMORIES will be ours FOREVER
Heart all
XOXO



AMIRA MASTURA

Dia adalah kepunyaan saya!
I know her since at the age of 18
Before I get myself into university
I get to know her first
I don’t want to lose her again
Cukup lah sekali dengan pengalaman HITAM itu
Now she’s mine and I really appreciate this relationship
I will accept all her BAD and all her GOOD
and i hope she will accept mine too ^.^
I want this relationship menjadi seperti SESUCI EMBUN PAGI. Ceceh!
I loved her deeply from my heart and congrats to u mra!
Cos u are now listed in my BEST GIRLFRIENDS list :)
May Allah give a blast on you. Amin
XOXO




dengan itu
i would like to give PENGHARGAAN to all my "BGF"




P/S : kepada sesiapa yang nak jugak tersenarai dalam senarai ini, sila isi borang okay! Haha :P


11 love bananas! nyuumyy:

mRa said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

hahaha!! kau pandai amek pic paling comel aku!!!! suke suke suke suke suke!!!!

sayang kau.. hehe XD tahniah kepada diri sendiri! haha

thx u! menitik lagi. pandai kau!

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@MRA : aku siap edit lagi tau x pic kau tuh! sila berbangga lagi. haha

haruslah amik gambar yg terbaik! kau comel kot, harus tunjuk kecomelan kau tuh.

x abis2 nak menitik, isk! sekeh kang. haha

mRa said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

haha. edit lawa! XD

keh keh.memang terserlah kecomelan itu!

menitik je, mengalir x pun. ngeeeeeee~

saket lah sekeh. haha XD

http://amiramastura.blogspot.com/2010/10/thank-you_28.html

Gayahspears said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

auchhh.. cute la membe Enna ya..
Bulan 12 g ipoh nty jumpa Gayah ya..hihi

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@GAYAH : semua member enna haruslah cute sebab enna pun cute. hahaha..sumpah perasan punya enna! haip! nnt enna roger gayah wokeh!

iKhRam said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

ada masa kawan2 adalah harta yaling berharga.. apatah yang ada waktu susah dan senang.. yg bestnyer bila ada yg menggembirakan. hahaha..

p/s follow saya k? nnt kita leh kawan2.. insy..

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@IKHRAM : sangat setuju dengan anda! mereka la teman bergaduh, teman ketawa, teman menangis dan segala :)

ezan said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

macam ku kenal atilia itu, hehe

dia jugak rakan sekolah menengah aku :)

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@EZAN : atilia tuh pindah sekolah dulu, f4 dia dah cau dari bandar kuantan. sedih

elmaranji dot kom said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

kadang kadang best jugak baca entri yang penuh kasih sayang, he he

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@ELMA : org yg menulis ni pun suka buat entry dari hati ke hati :)