Tagged From Miera Hasan


thanks to MIERA HASAN
sebab suka dia men tag-tag orang kan
comel jeh ^.^



1. Apa benda yang paling penting dalam hidup kamoo?
my PRECIOUS family, tanpa mereka ku tiada :)

2. Benda yang terakhir kamoo beli guna duit sendiri?
full set tali gitar kesayangan saya, LULU suka sangat dapat tali baru ^.^

3. Di manakah tempat kamoo ingin melangsungkan perkahwinan dan tema?
teringin RAINBOW konsep, buat kat rumah sudah! X payah nak grand sangat. Ehem ehem :P

4. Adakah kamoo sedang bercinta sekarang?
Officially with si kecil ABU ZAR. Comel jeh ^.^

5. Berapa lama kamoo akan mencintai kekasih kamoo?
i will LOVE him as long as he love me too, sincerely from his heart bukan LAKONAN punya
ok x incik Abu Zar?

6. Novel/ buku/ majalah yang terakhir kamoo beli?
Gooosh! Sudah lama tak membeli buku malah majalah hiburan, ada lah dalam 2 tahun
enna SAVING lah! :P

7. Apa nama penuh kamoo?
Siti Nurul Ainna Mohd Jalil

8. Antara mak dan ayah mana yang kamoo lebih mesra?
ibu adalah kawan TERBAIK saya XOXO

9. Adakah kamoo basuh baju sendiri?
itu sudah semestinya, takkan kita nak suruh kawan kita or roomates kita or MAKCIK cleaner plak yang cucikan kan. teheeee :D

10. Bila tarikh lahir kamoo dan kat mana kamoo sambut tahun lepas?
3rd Mei, last sem in my room with my colleagues, diorang buatkan air milo satu Tupperware then bawak biskut sebagai gantian kepada cake. kita share makan sama-sama. RINDU waktu itu, sweet jeh korang! ^.^

11. Bagitahu tiga perkara tentang orang yang tag kamoo?
COMEL
Comel
dan
comel lagi :P

12. Lima blogger yang kamoo nak tag
Semua blogger lah senang!


6 love bananas! nyuumyy:

Dee Zahari said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

can i take this tag enna?
haahhaaaa

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@DEE : ambillah, free jeh enna kasi, sila sila ^.^

chentamiera said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

11. Bagitahu tiga perkara tentang orang yang tag kamoo?
COMEL
Comel
dan
comel lagi :P

haha..suka yang ni..wee~~

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@MIERA : awk mmg comel okay! suka suka ^.^

Dee Zahari said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

thanks dear enna :)

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@DEE : no probelm hun :)