Birthday Boy Prank Day


Assalamualaikum
and
a very very very GOOD MORNING to all my beloved readers
kamu semua LAPAR tak dipagi hari nih?
OPKOS la kan sebab pagi kot
need to BREAKFAST!
okay!
sat g kita pergi breakfast yeep
skang enna mahu STORY MORY about what happen to me last night
yea!
last night
lalalala~



FIRST OF ALL
i would like to introduce you my girls for that night
ME, NAZ
ATEN and ITA
kami semua cantik tak?
yeaaa..cantik!!
bagus bagus
terima kasih sebab puji :P






PRESENTING

PHOTOSHOOT dalam kereta
adalah aktiviti WAJIB
bila outing bersama
seronok ouuhhh main tangkap-tangkap gambar dalam kereta nih
rasa nak buat lagi jeh ^.^

Actually
ni time kami HEADING off to the boys house
tergedik-gedik pergi kan
but still FUN! :P





Okay!
sampai sudah
so photoshoot kat DEPAN rumah budak laki pulak
amboi..amboi
possing aje kan
isk!
sila jangan jeles yeep :)




bila nak buat DAJAL masa birthday orang
TELUR adalah HOT STUFF okay!
wajib ada
baru la prank namanya
betul tak? hihi :)
kalau nak tahu siapa TOKEH telur
hah!
mamat yang kat atas ni KAPLA dia yea
nama dia KHAI!
pleaseeee say hi to khai ^.^







PRANK TIME!!

Ouucchh!
Sorry ACOL!!
kitaorang memang SUKA tengok kau kena SIKSA
sumpah suka ohh ^.^
itulah kau, suka buat dajal kat orang kan
so skang padan muka
neway
HAPPY BIRTHDAY ya dude!!
comel je kau
macam RAJA KAPUR dah kau weh
dengan busuk air sampahnya, dengan melekit susu pekatnya, dengan tepungnya, telur lagi
peeggghhh..TERBAIK!
suka tak??
haha :D







PARTY TIME

PARTY ke?
bukan party lah
just makan biasa-biasa jeh
yang tak BEST nya
semua kena pakai duit sendiri
chaiiitt!!
tapi papepun still have FUN with it ^.^




Birthday Boy sudah bersih dan SUCI gitu
siap makan BIHUN lagi kau eh!
neway
HAPPY BIRTHDAY TO YOU again KAMBING!
haha :D







GUARD TIME 

see see!!
buku LAPORAN!
sumpah cuak ohh time ni
tulah! siapa suruh balik lewat lagi
isk!

dah la FIRST TIME tulis nama dalam buku nih
biasalah
saya kan budak BAIK ^.^




but muka still HAPPY
even kena tahan dengan PAK GUARD
haha :)
see see!!
jam kat dinding pukul 1.35 AM sudah
goossshhh!!
patut lah pak guard marah
sorry yea, kami janji tak buat lagi ^.^










till then,
sumpah HAPPY!


10 love bananas! nyuumyy:

asfz lily said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

wow...
best tp xbest kene dera..
hahahahha :)

She's retarded said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

fuh! siap kena ikat lagi

Amirrah Zawani said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

mai aih...
siap kena ikat bday boy..
hehe!! cantik gambar2 korang..

fathiah said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

waaahhhh. nice shoot la enna :)

~@m!_L!y@~ said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

ksian bday boy.. ahaha..

beLLa said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

LOL! sumpah kesian!
mesti unforgetable moment ntuk bday boy. ;p

haszuraidah ishak said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

sian btol la bday boy..agagaga..tapi nampak sronot giler bagi orang2 yang tukang celebratekan bday boy tu..agagaga..

teringat pulak kitorang dulu duk calit2 lipstick kat bday gal..

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

hahahha happy birthday kat anuar zain ciplak tu ! best kottt

missrivebell mumun said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

SAH!! yg kecoh2 aritu depan rumah Mumun nie korang punyer keje la nie kan?? hahahaha Gotcha!

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

kitaorg buat prank ni kat permatang shah bandar :P