UiTM Di Hatiku


Ohh Ohh
HAI HELLO MELLO kepada kamu semua!
mesti korang semua tak SABAR kan
nak tengok PICTURES yang enna CAPTURE petang tadi
kononya PHOTOSHOOT
padahal amik gambar biasa-biasa je
just untuk KENANGAN
last year student weh!!
sumpah SEDIH
tak keruan hidup rasa bila makin berjauhan dengan teman COLLEGE
even kami semua satu MALAYSIA pun
tapi....
ouuuhh
tamo cakap banyak dah
jom REVIEW gambar-gambar kami yang COMEL LOTE ini ^.^



 me and ITA
memang agak sengal sedikit..eh..bukan sedikit tapi BANYAK!
haha :D
ni lah akibatnya apabila BOSAN menunggu yang lain sedang BERSIAP
pompuan kan, nak bersiap jeh dah SEJAM!
isk!
haha :P




berjalan dan SNAP SNAP dan SNAP lagi
sila jangan jemu dengan gambar kami :)





To All My Girls :
i will always LOVE you guys
even we are FAR AWAY from each other
sorang kat MELAKA, sorang kat JOHOR, sorang kat NEGERI SEMBILAN
sorang kat SELANGOR, sorang kat KUALA LUMPUR
sorang kat KUANTAN!
but please keep our RELATIONSHIP fresh and forever
we had so much MEMORIES together
kalau nak DESCRIBE satu satu, sampai tahun depan pun tak habis
cos
It's surprising how much memory is built around things UNNOTICED at the time :)

neway
thanks to my PINKY lumix
even tak hebat sangat pun PHOTOSHOOT nih
but it still FUN
really LOVE it! ^.^









till then,
XOXO


4 love bananas! nyuumyy:

cendera jiwa said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

comel kamu2... bila tgk pic sampai bawah..

ler.. uitm jengke ke...
byk berubah dah...

aNnE said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

nice!:)

ajelan said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

nicee
welcome 2 my blog plk
http://ajelanphotography.blogspot.com

alhudatajuddin said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

uitm dihatiku selalu.. nnt bila2 rase rindu boleh dtg la jengka dekat jer tuh..
all the best to all