Student Itu Saya



Assalamualaikum!
huaaarghhh..lama rasanya TAK mengupdate blog yang serba COMEL ini
ceceh! puji blog sendiri <-- memang TABOLEBLA! haha

PEJAM PELIK PEJAM PELIK
nak habis dah yerk cuti sem tahun nih!
sumpah rasa macam tak PUAS!
nak lagi! nak lagi!
Okay! stop MERENGET cam baby gergasi
and now
i have to be more ENERGETIC and back to my NATURE
what nature lah tambi?
a nature as a STUDENT lah
but now sudah berubah sedikit lah
from diploma student to BACHELOR student
sudah UP sedikit disitu >.<

And!
I have to CHANGE my attitude
yes! my attitude
DULU ENNA MACAMNI!
( sila santap gambar dibawah )

credit to ENCIK GOOGLE

PERINGATAN :
blogwalking tu blogwalking jugak tapi SOLAT WAJIB jangan ditinggalkan
sila jadi blogger yang SOLEH & SOLEHAH okay!
jadilah blogger yang di SAYANGI ALLAH :)

enna TANAK hidup macamni dah
so PENAT okay
mak ajak pergi kenduri TENGAHARI pun kadang-kadang malas nak pergi
sebab apa?
SEBAB TAK CUKUP TIDUR!!
huaaaa

Tapi!
sekarang saya sudah NORMAL!
makanya saya SIHAT dan boleh pergi KENDURI banyak-banyak
dan HASILNYA!
SAYA SUDAH GEMUK OKAY!
huaaaaaa






P/S : ada sapa-sapa boleh sponsor enna pergi LONDON WEIGHT MANAGEMENT tak? plisshh plisshh >.<

52 love bananas! nyuumyy:

Tuan Syed said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

ntah pape je...tido..BW...tido..BW...tido..BW...hahaha

Tuan Syed said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

ntah pape je...tido..BW...tido..BW...tido..BW...hahaha

Arez Razin said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

saya student jugaaa .
ouhh nak kena brubah jgak laa cmni (ayat bese)
ngehhh ngehhh .

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@Tuan Syed : itu dulu lah awak, awk ni mesti tak baca habis kan?

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@Arez Razin : isk isk!!!!!! arez!! sila jangan lunturkan semangat saya!

Arez Razin said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

okay2 .
chaiyokk3!
enna mesti boleh punye laaaaa!
heee~

Deeyaudeen Sabri said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

sy ponn :( haihh

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@Arez Razin : haaaa, itu barulah semangat sikit! alalalala~

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@Deeyaudeen Sabri : kita patut berubah awak . haha

KizZ said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

Haduih..beratnya rasa nak tinggalkan rumah..siyes tak puas cuti..

Jom skodeng,
Happy Birthday , Kiz

chuu said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

haha., enna gmba tu comeyl >.<
chuu pon da stat bzy skng, gudluck eh sem ni ^^

misz FaTiN said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

owh.. xlame lg je nak naek sem baru.. aduss.. fatin blom bersedia utk berubah..hehe.. ;p

She's retarded said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

jom kita mulakan operasi menguruskan badan
hehehe

BRO_MONDAY said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

hai enna!!! ('',)
ai laik dis stetmen "blogwalking tu blogwalking jugak tapi SOLAT WAJIB jangan ditinggalkan
sila jadi blogger yang SOLEH & SOLEHAH okay!
jadilah blogger yang di SAYANGI ALLAH :)"

p/s : mai waif pun gi LWM, konsulten nye bernama nicky, dulu beliau ni kat mid veli, skam da trensfer ke subang!!! adehhh~

Syed Hilmi Syed Yahya said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

wah,,,tido yg banyak...hehe

"Tapi!
sekarang saya sudah NORMAL!
makanya saya SIHAT dan boleh pergi KENDURI banyak-banyak
dan HASILNYA!
SAYA SUDAH GEMUK OKAY!
huaaaaaa"

ayat nie memang kelakar,,haha

James Buns said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

eksesive je.

Syazwana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

tak sabar nak abes jadi student
hehehe

tieha ismail said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

hahah bosan kan...cuti sem dah nak abis...so, back to basic....huhuhuu

m!da BucHuxX said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

eh , samer la kiter enne. . .
heheeh. .internet always . .
tapi mida selalu kul 11 da bgun tdo lambat mane pun sebab kalau bgun lebih kul satu bvdn jadi lembik jerr. . .

tula , enna bachelor student
mida SPM candidates . .mmg kena tukar . .;)

fathiah said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

gudluck enna... student bachelor :)

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@KizZ: kan kan? rasa nak cuti selamanya pun ada, haha

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@chuu: gudluck 2 u 2 chuu lalink! >.<

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@misz FaTiN : fatin! kamu jangan malas! ahaha

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@She's retarded : yeaa!! jom awak! saya rasa buncit gila dah ni

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@BRO_MONDAY : ur wife kurus tak? menjadi ke tak LWM tuh?

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@Syed Hilmi Syed Yahya : aiseh! ahaha, malu sudah :P

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@James Buns : pekara biasa :P

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@Syazwana : itulah, enna pun sama, huaaaa

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@tieha ismail : itulah, mari kita berusaha okay! haha

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@m!da BucHuxX : neway gudluck okay mida!! skor tinggi2 nanti enna kasi hadiah, promise!

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@fathiah : good luck 2 u 2 fat! ngeee :D

tqaAwesome said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

hahha comel nye gambar tu, sejibik routine harian ku.

^__^ betul betul betul, blogwalking2 juga, solat jangan tangguh ~

Amirrah Zawani said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

hahaha!! pg kenduri makan sikit sudah lah :D

twinkle twinkle said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

hee betul2,,penat kalau kita asyik tumpu kat blog je

miss_neeya said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

bkn gemok la dear..tp chumell :))

ANATI SOKI said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

saya pun student.. sy sebgai seorang student sgt sadis bila cuti dah nk habis T__T

Izz said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

"blogwalking tu blogwalking jugak tapi SOLAT WAJIB jangan ditinggalkan."
suka ayat ni. hehe
Jumpa dekat segamat kak. *kalau jumpa lah. haha

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@tqaAwesome : betul sangat dah tu, solat jangan sesekali dirangguhkan, uhuh

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@Amirrah Zawani : x boleh makan sikit sebab enna rasa cam rugi jeh kalau makan sikit, free kot! ahaha

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@twinkle twinkle : itulah, first thing enna bukak kalau online, mesti blog, haha

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@miss_neeya : tapi still gemuk, tabole terima! huaaaa

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@ANATI SOKI : okay! after this jangan bw sangat! kena beri tumpuan pada study,huaaa

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@Izz : aww kamu segamat ke yang? Insyallah ada jodoh kita jumpa, kalau boleh date terus! hehe

Biqque said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

comel la blog ni :D

btw, jom masuk contest i ek :)

http://biqque.blogspot.com/2010/12/i-love-click-my-best-travel-picture.html

Amni said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

saya kerja.. tak de istilah cuti sem dah bis.. hahaha... tapi sonok sok cuti.. yey! tu sebab malaysia menang... hehe...

azam mesti tunaikan tau...=p

bantalbucuk said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

cik enna xyah la pergi london weight..nanti dah xcomel.. :D

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@Biqque : Insyallah nanti enna join yeep >.<

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@Amni: itulah, azam mesti ditunaikan, banyak azam baru tahu nih :P

Enna Banana said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

@bantalbucuk : ala, ni dah terlebih comel, tamo!! :(

ejulz said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

selamat mjadi student kembali.. :)

bantalbucuk said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

hehe..macam2 tau cik enna ni ;p

bantalbucuk said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

hehe..macam2 tau cik enna ni ;p