Blog Review 1 : Bila Tergigit Halia (BTH)



Assalamualaikum
dan SELAMAT PETANG again :)
seperti yang dijanjikan TAHUN LEPAS, enna akan buat BLOG REVIEW 
for my BTO gangs pada tahun ni kan?
so here we are guys. yeaayy!

apa itu BTO?
for the those who doesn't know what am i talking about
do click ya :)
then you will found some MIRACLE in there, haha :P

so, lets start!

........................................................................................................................................................


BLOG REVIEW 1

Blog URL : http://bilatergigithalia.com also know as BTH
Owner of the blog : M Aimman Sarjan Adzmi

blog eman ada macam-macam tau guys!
blog dia ada so many CATEGORIES yaww
and the categories are

HILANG STRESS :
entry about on how can u handle ur stress, which way? what games can we do? 
and entry kat sini juga boleh menolong anda MENG-REDUCEKAN stress dengan gelak ketawa :D

INFO : 
kat page ini, eman just giving or sharing some info yang da tahu bersama blogger-blogger lain, 
QUITE NICE ya!

LIRIK MERABAN :
ini memang blogger selalu buat kan? kongsi lirik dengan rakan-rakan
ESPECIALLY lirik yang cam JIWANG sikit or EMOSI-EMOSI gitu kan kan?
tipu la kalau korang tak buat DIK NON oi! haha

PERSONAL :
di ruangan ini, eman akan buat entry khas for his own life stories
and ada jugak entry bout CONTEST yang dia join in
dan ada jugak certain info kat sini yang boleh kita dapat. bagus yaw! :)

PROJECT TEAMELAYU :
ini adalah entry about HISTORY of malay people, eman baru buat sikit kat sini but then
good for sharing lah kan, baca untuk penambahan ilmu :D

RENUNGAN :
enna suka yang ini! sebab apa?
sebab entry kat ruangan ini talk about our religion, THE DOS AND THE DON'TS
renungan and do PRACTISING it for our own best, sila baca okay rakan-rakan.

REVIEW :
pages yang dibuat khas untuk film review. okay la, not bad. good info actually
* bagus gak ada benda ni, sebab kalau org tu cakap citer tu x sedap means tak payah la kita p tgk  kan kan? :P


actually ada banyak lagi categories-nya
but enna rasa better kamu semua check it out by urself, bukan itu lebih bagus kan kan?
rajin-rajin blogwalking pun ok what
kalau kita dapat baca entry yang bermakna maka berilmu lah kita >.<


ouhh! 
ini prinsip BTH!
kalau semua blogger macamni kan bagus
wink wink >.<







P/S : setiap minggu hari jumaat enna akan buat satu entry bout blog review
P/S/S : blog akan dipilih secara RANDOM di BTO
P/S/S/S : sila jadi ahli BTO laju-laju, bukan kena bayar pun awak :)

6 love bananas! nyuumyy:

EmanCloud said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

hehe thx enna. nice review! =)

Ain Zulaikha said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

byk info dari blog dia.. nice

EmanCloud said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

hheheh yea2 ain. lame x borak ngan ain hehe

Gayahspears said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

thnk Enna.. Gayah nk terjah blog dia jap..huhu

JueHasan said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

nice review ;)
BTH

She's retarded said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

besnya kena review. bila agaknya giliran saya? kekeke