Beautiful Cyclops



I've got eyes infections
and these happens because of my contact lenses perhaps
maybe the lenses it's not clean or maybe my hand is not clean when i'm about to put it on

girls or guys
so please please please make sure your hands, your contact lenses equipment and the contact lenses itself
clean from any germs, use any kind of hand sanitizer if possible.
LESSON LEARNT!


4 love bananas! nyuumyy:

Nur Atiqah said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

What happen kak ?
Jadi merah menyala ke ? Atau ade darah kat mata putih ?

Ainee Cumi said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

Kihkihkih. Ingat lagi dulu time aku nak kahwin ko post pasal takkan pakai contact lens lepas tu aku cakap kalau ko pakai lens time ko kahwin nanti siap ko. Akhirnya! Kawan aku ni tewas dengan contact lens yang look oh so wonderful. Boo kat Enna. Lupa nak kacau kau time jumpa hari tu. Demmmm

Cik Anita said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

Laa..plak dah!

dayah aziz said...Best Blogger Tips[Baling Pisang Balik!]Best Blogger Templates

Enna.. sbnanya kdg2 xjgk sbb kotor atau xcukup bersih. Dari pengamatan aku. Colour lens bese lebeh tajam dari yang clear lens.. so kalo ko pkai yg kaler lens ko xleh pkai lama..nk2 kalao dlm aircond. Die lebeh cepat kering.. paling lama dalam 6jam camtu.. ko kne cuci n pasang balik.. 4 jam pun cukup lah... aku dulu cmtu.. so sbb xthn aku pkai yg takde color jeh.. leh tahan smpai mlm.. tu pon kalo dlm aircond die cpt kering... ko lmbap kan mata ko.. so kurg skt skit.